Logo

GARDÉNIA, A SZÉP ÁLMOK VARÁZSLÓJA

CC Express 20220117 0827180.06955949838815023

Kedves Életfás Barátom!

Bizonyára találkoztál már olyan emberrel, aki gyakran kiegyensúlyozatlan, érzelmi feszültségtől, félelemtől, szorongástól szenved, problémája van az elalvással, illetve az éjszakai alvással. Amennyiben, ez nem Te vagy, akkor ritka szerencsés vagy! Főleg az utóbbi időben terjedtek el széles körben az alvásproblémák. A lakosság negyede szenved alvászavarban, az emberek jelentős része gyógyszert szed, hogy aludni tudjon.

gardenia rollLehet-e belső békét és egyensúlyt elérni természetes módon? Bizony, az aromaterápiában sok olaj létezik, amely nyugalmat és kikapcsolódást biztosít stresszhelyzetben, alvászavarok, illetve félelem esetén. Pont ilyen hatást nyújt a Gardenia Florida esszenciális olaj.

A gardénia a gomblyuk virágok királynője. A XIX. század második felétől ez az illatos szépség virágnyelven titkos szerelmet jelentett, emiatt „hivatalos” virágnak számított a férfiöltönyök gomblyukában. Angliában a gardéniát „operavirágnak” nevezték, mert olyan kiválóan illett a frakkhoz. Később a hölgyek frizurájára, illetve kalapjaira került.

Eredetileg Kínából, Taiwanból, és Japánból származik. Nevét a XVIII. században élő angol botanikus Alexander Gardenről kapta. Fenséges, pompás, arisztokratikus külsejét és csodálatos illatát generációk egész sora szerette. Jelenleg hatalmas reneszánsz korát éli, tulajdonságainak köszönhetően. A gardénia illattal ma már nemcsak akkor találkozunk, amikor a virágját szagoljuk, hanem akkor is, mikor felfedezzük azt termékek formájában. Én például minden estémet ennek a virágnak a társaságában töltöm. Ez nem más, mint a Gardénia illóolaj roll-on Just termék, ami a pihenés és nyugalom természetes forrása, egy kis üvegcsébe zárva. Ez egy növényi illóolaj kompozíció, amely az érzelmekre és hangulatra van nagy hatással. Fő összetétele a gardénia esszenciális olaj, amit a kolumbiai ökológiai gazdálkodásban termesztett gardéniából speciális technológiával nyernek ki. A gardénia éterikus olaj illata, a tudósok felfedezése szerint, a szervezetben ugyanazokhoz a receptorokhoz kapcsolódik, amelyekhez az erős nyugtatószerek molekulái. Ez megmagyarázza a szorongást csökkentő és nyugtató hatást. Hatékony félelem és álmatlanság ellen. Segít leküzdeni a menopauzás kiegyensúlyozatlanságnak a tüneteit.

Ebben a termékben a gardénia nem egyedül szerepel. Hozzá társulnak:

gardenia viragEnnek a különleges terméknek az összetett illata ellazítja a testet és az elmét, és felkészít az alvásra. Eloszlatja a komor gondolatokat, biztosítja a nyugalmat és a belső pihenést. Az exkluzív, golyós dezodor formában lévő termék használata egyszerű. Igény szerint óvatosan vigyük fel a tarkóra, a fülek mögé, és a csuklóra. Ezenkívül szoktam a nyaki verőérre és könyökhajlatokra is tenni, tehát a pulzuspontokra (könnyedén rátéve, nem szétdörzsölve, szétzúzva az illatot!), tehát mint egy parfümöt. Így jobban kinyílik, érvényesül, és tartóssá válik az illat. Egyébként is alvás-barátnak nevezem ezt a luxus terméket, aminek elegáns illata egy kicsit „régimódi” parfümre emlékeztet ugyan, de egyáltalán nem tolakodó, hanem szelíd, megnyugtató, és pihentető.

Neked is javaslom kipróbálásra, és használatra. Ajándékozd meg magad szép álmokkal!
Dr. Dacko Natalia
Egészségügyi Team

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.