Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

LE AZ ÖREGEDÉSI FOLTOKKAL!

Kiadvány1

Az úgynevezett öregedési foltok (pigment foltok) felfedezése nagyon kellemetlen látvány számunkra. Szerencsés esetben csak 1-1 folt vonzza a tekintetünket és rontja a kedvünket. Rosszabb esetben a különböző méretű, a világos barnától a fekete színig jelentkező foltok a karon, kézfejen, dekoltázson, arcon, háton, vállon és a lábon sűrűn jelentkezhetnek. Később, mikor ősszel elmúlik a nyári szín, a foltok továbbra is maradnak…

Az évek során ezek egyre sötétebbek lesznek. Az öregedési foltokat a lipofuscin és a melanin fokozott termelődése okozza. A lipofuscin egy sárgásbarna pigment, mely elhalt bőrsejtekből, illetve öregedő bőr esetén élő sejtekből csapódik ki. Az UV-fény által létrehozott melaninnal együtt a lipofuscin kellemetlen foltként ismerhető fel. Öregedési foltok esetén a melanint termelő melanociták megnövekedett száma tapasztalható. A sejtek tisztítórendszere (proteaszóma) képes a lipofuscin keletkezését megelőzni. De sajnos az életkor előrehaladtával a proteaszóma aktivitása csökken, illetve az UV-sugárzás képes befolyásolni a működését. Így a bőr nem tud kellőképpen védekezni a barna foltok képződése ellen.

Az időskori foltok képződését sok tényező elősegítheti, egyesek a fogamzásgátló hormonjait teszik felelőssé. Egyértelmű, hogy több folt jelentkezik, ha a bőr ki van téve a napfény UV-sugárzásának. De a pigment foltok fiatal korban is jelentkezhetnek (melazma, kloazma). Többnyire terhesség alatt vagy bizonyos antibébi tabletták szedésével, UV-besugárzás hatására (napozás, szolárium), esetleg gyógyszerek szedése miatt alakulnak ki. De gyakran nem jövünk rá, mi váltja ki azokat. 

Kerti Zsázsa Gyógynövény-krém segítségével jelentősen enyhíteni tudunk ezeken a jelenségeken.

A krém fontos összetevői:

Svájci kerti zsázsából és szójából készült kapszulázott, liposzómás vegyület. Ennek lényege, hogy a benne lévő kettősrétegű liposzómák (lecitin gömb) az aktív anyagokat a bőr mélyebb rétegeibe szállítják. Ezek az aktív anyagok svájci kerti zsázsából készűlt bio-kivonatot és szójából kivont Genisteint (izoflavont) tartalmaz. A kerti zsázsa semlegesíti a szabad gyököket, melyek a bőrsejtek lipideit és proteinjeit károsítják, a sejtek tisztítórendszere (proteaszómák) aktivitását fokozza. Ezzel javítva a protein képződését és a bőr regenerációját. Csökkenti a melanociták aktivitását és gátolja a melanin termelését és a lipofuscin képződést. Tehát megakadályozza a barnás elszíneződést. Az antioxidáns és gyulladásgátló hatással bíró szójából kinyert genistein serkenti a kollagén képződést. Emellett szintén csökkenti a melanin képződést, mivel gátolja a tirozin kináz keletkezését. Enélkül nem jön létre a melanin. Ez a két aktív anyag erősíti egymást, és emiatt ez a páros rendkívül hatékony az öregedési foltok ellen!  A liposzóma segítségével az aktív hatóanyagok jobban elérhetővé válnak a bőr számára, gyorsabban beszívódnak a bőrbe, sőt a bőr el is raktározza. Ezáltal a hatóanyagok több órán keresztül szabadulnak föl és folyamatosan aktívak maradnak.
Glycerin: intenzíven hidratál és védőgátat képez.
Panthenol: gyulladásgátló, regeneráló és sebgyógyulást elősegítő hatással bír.
Szűrőanyagok az UVA- és UVB-sugarak kiszűrésére (SPF 15)

Alkalmazás

Reggelenként és esténként vigyük fel az érintett bőrfelületre. Kézmosás után újra érdemes bekenni a kezünket a hatás elérése érdekében!
A kerti zsázsa gyógynövény krémet különösen nagy foltok esetében használhatjuk az egész arc, a kezek és a test bekenésére, de használhatjuk csak a foltra is, ha 1-2 nagy, zavaró foltról van szó.
A krémet napi ápolószerként is és kúraszerűen is alkalmazhatjuk.
A bőrünk szükségleteinek megfelelően folytathatjuk a szokásos arc, test és kézápolást

A szembetűnő eredmény eléréséhez a krém több hétig tartó használata szükséges. Természetesen ez azon is múlik, mennyire sötétek a foltok. 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok