Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A FRISS LEHELETÉRT

FRISSESSÉG EGÉSZ NAP

Just Gyógynövényes Szájápoló termék kitűnő gyógynövény kivonatok és kellemes illóolajok egyedülálló kombinációja.

Normális élettani feltételek esetén az emberi lehelet kissé édeskés, alig észrevehető. A szájszag mintegy 85%-ban a szájban, a fogak közötti területeken és az ínyen történő szuvasodási folyamatok, továbbá a nyelv hátsó részein és az orr melléküregeiben lezajló folyamatok miatt következik be. Más esetben a szájszag kialakulásáért a torok, az orr és a gyomor, illetve a belek felelősek.

Azonban rossz szájszagot más tényezők is okozhatnak: dohányzás, érzelmi stressz, gyógyszer szedése (antibiotikum), alkoholfogyasztás, böjt, különböző diéták, csökkent nyálképződés, a száj nyálkahártyájának kiszáradása. Az esetek többségében tudatos szájápolással a kellemetlen szájszagot kezelni vagy csökkenteni tudjuk.

shutterstock 502740388

A Just Gyógynövényes Szájápoló  rendszeres öblögetésével a szájüreg nyálkahártya megtisztul az ételmaradványoktól és a baktériumoktól, jótékonyan hat az irritált, vérző fogínyre, megelőzi a kellemetlen tünetek kialakulását. Az íny megerősödik és ellenállóbb lesz. Ezzel is csökken a gyulladás és kellemetlen szájszag kialakulása. A torokgyulladást és torokfájást meg lehet ezzel előzni. A Just Szájápoló fertőtlenítő, frissítő, ápoló, gyulladásgátló és savsemlegesítő hatással rendelkezik.

Főbb hatóanyagok

  • Gombernyő (Sanicula europaea) – sebösszehúzó, köptető, baktérium- és gomba ellenes hatású
  • Citromfű (Folium melissae) – hatásos a baktériumok és vírusok ellen, allergia esetén, görcsoldó, ellazító és erősítő (kiegyensúlyozó), inspiráló hatású
  • Borsmenta (Mentha Piperita) – sebösszehúzó, fertőtlenítő, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, hűsítő, frissítő
  • Citrom (Citrus limonum) – erős fertőtlenítő és gyulladásgátló

A Just Gyógynövényes Szájápoló ideális mindenki számára, aki törődik a szájhigiéniával. Feltétlenül fontos az egész család részére, de 4 év alatti gyerekeknek nem javasoljuk! Üzletembereknek, diákoknak és mindenkinek, akinek szüksége van a gyors szájhigiéniára (étkezések között és után), illetve sportolók számára, akiknek az igen erős testi igénybevétel miatt gyakran kiszárad a szájuk, kimondottan ajánlott.

A termék használata roppant egyszerű.

  • Naponta többször 7-10 cseppet kis vízzel hígítsunk fel.
  • Kb. fél percen keresztül alaposan öblítsük ki vele szánkat és torkunkat.
  • Ne nyeljük le!

Nem foglal sok helyet, könnyen magunkkal vihetjük bárhova!

Dr. Dacko Natalia
Egészségügyi Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok