Logo

URAKNAK - EGY IGAZI FÉRFI KOLLEKCIÓ A DOLGOS HÉTKÖZNAPOKRA

Uraknak

No de mitől kezdődik egy Úr napja jól?

Fontosnak érzi magát? Kidobja az ágy? Tele van tettvággyal? Netán egy finom test simul hozzá?

Pontosan nem tudom, de az urak reggele akkor kezdődik jól, mikor fogat mosnak a Just Dental nappali bergamott fogápoló géljével és üdén frissen mosolyognak bele a tükörbe. Majd az íny védelmére Gyógynövényes szájápolóval is öblögetett. Közben Szemsprayvel is lefújják magukat, így megelőzvén a számítógép miatti száraz szem tüneteket. És végül indulás előtt szenteltvíz gyanánt meglocsolják magukat Energy Plus illóolajjal!
Az ép fogazat fontos a sikerhez, a magabiztossághoz.

Vagy máshogy?!?
A minőségi testápolás nagyon fontos. Különösen, akinek hosszú távú tervei vannak. Gondozni érdemes azt a testet, amitől éveken keresztül maximumot várok.
Tudtad, hogy a fogszuvasodás megelőzésének vannak lépcsői?

Íme a 7 aranyszabály:
1. Naponta legalább 2x mosunk fogat (6 éves korig gyerek fogkrémmel). Legjobb, ha minden étkezés után.
2. A fogmosás időtartama legalább 3 perc legyen.
3. A fogkefét legalább 3 havonta cseréljük le.
4. Fluorid tartalmú fogkrémet használjunk (gyermekeknek legalább 500 ppm, felnőtteknek max. 1500 ppm fluorid tartalmút).
5. Fogmosás után köpjük ki a maradék fogkrémet, ne nyeljük le, de ne is öblítsük ki, maradjon bent 4-5 percig, így tud beépülni a fogzománcba a fluor.
6. Évente legalább egyszer ellenőriztessük fogainkat fogorvossal.
7. Lehetőleg kevés édességet fogyasszunk, illetve cukormenteset. A köztes étkezésekkor is javasolt kerülni az édességeket.

Ezeket betartva sokáig élvezhető a hódító mosoly a tükörben. Ha még a szájápolóval is megspékeljük, akkor az íny oldaláról is meg van támogatva a fogazat. Ráadásul fogkő kialakulásától sem kell többet tartanunk. Fájdalmas fogászati beavatkozás kerülhető el vele!
A Szemsprayt nem csak reggel, de napközben többször is lehet használni, a légkondi, a fűtés a számítógép mind fokozza az irritált száraz szemproblémák megjelenését. Csak rá kell fújni a lecsukott szemhéjakra, várni 2-3 percet, és ennyi pihenés mindenképp jár a fárasztó munka közben.

Lehet, hogy nem érted ebben a csomagban az Energy+ illóolaj helyét. Ez a varázsló! Mikor elfáradsz és már eleged van mindenből, és mindenkiből, akkor kend be magad vele bárhol. Lehet ez homlok, csukló belső oldala, orr alatt. Vársz 4-5 percet, csukott szemmel és voilá! Huss, elszállt a fáradtság, újra tudsz mosolyogni és a kreatív ötletek is megindulnak az agyból. Az indiai citromfű pillanatok alatt tudja harmonizálni az idegrendszert, nyugtat, amivel leállítja az energiarabló stresszes gondolatokat, és előjön a megoldásra fókuszáló tiszta elme.
De most komolyan, ez csak az uraknak kell?!?
Jó döntést! 

Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit
orvos-marketing igazgató

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.