Logo

MEGÉRINT A NYÁR, TÉLEN

 

malyva

Megint alkalom adódott, hogy megkapjuk a Mályva termékcsaládot. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a Just „legnőiesebb alkotása”. Ez nemcsak a hatására vonatkozik, de exkluzív és elegáns külsejére és a csodálatos illatára is.

Fő aktív komponense: erdei mályva extraktum, ami friss virágokból és levelekből készül, A-, B-, C-vitaminban gazdag. Ezek segítségével nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, valamint csökkenti az ödémát. Magas koncentrációban lévő értékes anyagok segítségével védőréteget képez a bőrfelületen. Ez szabályozza a bőr faggyútermelését. A mályva extraktum erős hidratáló hatással bír.

A Mályva termékcsalád használata igen egyszerű.

A bőrápolást kezdjük tisztálkodással.

A Mályva habtusfürdő (erdei mályva, mangó, kiwi) egy egyedülálló háromfázisú termék, amely:
- tökéletesen tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt,
- csökkenti az irritációt és a gyulladást,
- fokozza a bőr tónusát, rugalmasságát,
- visszaállítja a bőr védő- és hydrolipid rétegét, ezzel fokozza a bőr antiszeptikus hatásait, és megakadályozza az idegen anyagok és mikroorganizmusok behatolását a bőr felületéről a szervezetbe,
- stimulálja a bőrsejtek regenerációját, tehát fiatalítja a bőrt,
- rendszeres használat során halványítja a korral megjelenő barna foltokat,
- tartósan dezodorál, varázslatos, egyedülálló illatot kölcsönöz a bőrnek.

Használatakor egy diónyi mennyiséget vigyünk fel a nedves bőrre és finoman kenjük szét, majd öblítsük vízzel. Fontos, hogy a tusolás után ne töröljük magunkat teljesen szárazra, hogy a vékony védőréteg megmaradjon a bőrünkön.

A Mályva golyós dezodor a nők igazi kedvence! Az ideális dezodor minden tulajdonságával rendelkezik:

A Mályva testápoló (erdei mályva, kamilla, jojoba, kukorica olaj, búzacsíra olaj, szója olaj, hyaluronsav, panthenol, allantoin, urea) tulajdonképpen egy emulzió, tehát könnyű krém. Használható arcra, nyakra, dekoltázsra, kézre, de akár az egész testbőrre. Minden bőrtípusra megfelel, de irritált, érzékeny, öregedő bőr esetén rendkívül hatásos. A száraz bőr gyorsan bársonyossá, frissé és simává válik. Az öregedő bőrt pedig kisimítja. Kiválóan hidratál, megújítja a bőrsejteket és stimulálja a bőrregenerációt. Tökéletesen véd a szélsőséges időjárástól (szél, hideg, hőmérséklet, levegő, nedvesség erős ingadozásai). Természetes védelmet biztosít az UV-sugárzással szemben. Használatakor tegyünk a még nedves bőrre kis adag emulziót és könnyedén simítsuk el. Akár nappali, akár éjjeli krémként lehet használni! PH-ja 5,0-6,0.

Mályva krém (erdei mályva, kamilla, allantoin, szúrós csodabogyó, bíborlevelű kasvirág, hyaluronsav, E-vitamin) ideális termék, ami megvédi az arc- és a kézbőrt a hidegtől, a széltől, és a fagytól. Ezt a krémet „tökéletes téli védelemnek” is nevezik. Főleg azoknak szoktuk ajánlani, akik sok időt töltenek a szabadban vagy nehéz fizikai munkát végeznek. Éjjeli-nappali arckrémnek ideális, kézre, dekoltázsra kiváló, mivel elég zsíros, ezért száraz, érzékeny bőr esetén javasolt. Ideális hidratáló, tápláló, nyugtató, csökkenti a bőrirritációt. Fiatalító hatással rendelkezik, a hyaluronsavnak, allantoinnak és E-vitaminnak köszönhetően.

A Mályva termékcsalád használata nemcsak igazi élményt jelent a testünknek, de meg is véd a tél negatív hatásaitól. Engedjük, hogy a nyár simogasson, kényeztessen minket, és gondoskodjon rólunk.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.