Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AJÁNDÉK ÜZLETI PARTNEREKNEK

20201127 093220

Jaj dehogy! Nekem! Nekem! Nekem! Na jó, megengedem nekik, hogy ők is letagadhassanak 10 évet!

Szóval először a hölgyekhez szólok. Úgy szoktuk mondani, hogy igényes arcápoláshoz ajánljuk. De nem! 30 felett minden nőnek, és alatta is. Nem lehet elég korán elkezdeni.

Olvasgattam a svájci anyagot az arcápolásról, kerestem benne a nagy durranást... és nem volt. Egyszer csak odaértem ahhoz a részhez, ahol majdnem feladtam: a ráncok szerkezetével, keletkezésével és kialakulásával kínoztam magam. Mi jön még, gondoltam… És ott volt elrejtve: „A bőr öregedéséért első sorban az oxidatív stressz felel, kívül és belül.”
Tehát az összes arcápolási termék a legjobb minőségű antioxidánsokkal van tele!

Nézzük!
Az arcápolást a Sminklemosóval kezdjük. Száraz vattapamacsra teszem a folyadékot. Természetesen havasi gyopárt tartalmaz, ami erős hidegnek és tűző napnak van kitéve egész életében és túléli. Sőt virul! A növény olyan, mint egy szabadgyök csapda.
Van benne damaszkuszi rózsa, provance-i rózsa és svájci gleccservíz. A virágok jelentős antioxidánsok.A készítmény micellás szerkezetű, könnyen és gyorsan eltávolítja a szennyeződést, sminkmaradványt az arcról.

Az Arcradír a következő lépés, hetente 1-2x érdemes megtisztítani a bőrt, bambusz rost fog ebben segíteni, de minő újdonság, ez is tele van antioxidánsokkal, mint provance-i rózsa, havasi gyopár és fekete rózsa, csipkebogyó, pézsmarózsa komplex-szel.

Azt gondolnád, hogy tudsz ettől kedvezőbb áron is tonikot venni, de nem javaslom! A tonik a legfontosabb. Sokszor használod, rajta marad a bőrön egész nap és egész éjjel. Ne legyen alacsony minőségű könyörgöm!!!
A Vital Just Arctonik garantáltan védi az arcbőrödet, hisz tudod, hogy csapvizet rátenni nem szabad. Azonnal érzem, ha rákerül. Már lánykoromban is csak forralt vízzel töröltem át, de mennyivel másabb ez?!?
Damaszkuszi rózsa, provance-i rózsa, havasi gyopár és svájci gleccservíz… No ezek nem szerepeltek régen a receptúrámban, de vajon miért is nem?!? 4 éve van bent az országban, azóta nem mosom mással az arcom!

És végül, de nem utolsó sorban a Vital Just szem- és ajakkontúr ápoló… Igazi kuriózum van benne, a hóalga! 3000 méteren is életképes. A bőröm is megkapja ezt a túlélő csomagot. Itt már liposzómában van benne a havasi gyopár és a svájci gleccservíz, mélyebbre jut. De alkottak még bele Lifting komplexet, rhizobiai gumi és akácmézgával, ami kitelíti a ráncokat és nem lesz olyan mély. Plusz még high tech peptidet, ami az elaszticitást segíti. Ez már egy hét alatt eltüntette a száj körüli nagyobb ráncaimat is, sehova sem megyek nélküle. Nem fogyhat el!

Remélem hamarosan a Te fürdőszobádban is ez virít! Mert megérdemled!

Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit
orvos-marketing igazgató

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok