Logo

SEGÍTŐ BARÁTAINK A ZORD IDŐKBEN

aroma

Sokan szinte rettegünk a sötét napoktól, a zord időjárástól, és a rossz hírektől. Kivétel nélkül mindenki kívánja a derűt, a színeket, a napfényt. Hogyan őrizhetnénk meg lelki-testi biztonságunkat a ránk nehezedő, negatív erők ellen? Szükségünk van egy kis varázslatra! Szerencsére nekünk van erre lehetőség. Használhatjuk a természet erejét, ami csodákra képes. A Just éterikus olajok már bizonyítottak, és ezúton sem hagynak minket cserben. A már jól megszokott négyes „ütős” most is toppon van:

- Teafa illóolaj: örökölve a teafa, a manuka és a rozalina tulajdonságait, úgy hat, mint egy széles spektrumú antibiotikum. De emellett nemcsak a baktériumokra, hanem a vírusokra és gombákra is hatásos. Mivel az illóolajokat általában minimális mennyiségben kell használni (akkor igazán eredményesek!), egy kis üveg Teafa olaj csodákra képes. A Teafa olaj mélyen behatol a bőr alá, nem károsítja az egészséges sejteket és gyakorlatilag nem rendelkezik mellékhatásokkal. Nem szárítja a bőrt és nagyon ritkán okoz irritációt (individuális érzékenység). De lelkünkre is hatással van. Megvéd a külső világ agresszióitól, erősíti a figyelmet, védi a csakrákat és az aurát, „segít jól látni a dolgokat”, „emocionális antiszeptikus” szer hisztériánál és pánikhangulatnál, valamint segít a döntéshozatalban.

- Levendula illóolaj: erős antiszeptikus, görcsoldó, fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Gyorsítja a seb gyógyulását. Erős nyugtató, segít a depressziónál, alvászavaroknál, stressznél. Csökkenti a bőr különböző gyulladásait, gyógyítja az égéseit. Javítja az idegrendszer működését, elmulasztja a rosszkedvet, a nyomasztó gondolatokat, barátságossá teszi az embereket, javítja az energetikát, nyitja a csakrákat. Erősíti az önbizalmat, segíti az alvást és

ébredést, megnyugtat, segít elmulasztani a félelmet. Segít a meditációban és a teljes relaxációban. Csökkenti az agressziót, gyógyítja az irigységet és a gőgöt. Aki lelki harmóniára törekszik, az feltétlenül használja ezt az illóolajat.

- Citrom illóolaj: pozitívan hat a szív-, érrendszerre, normalizálja a vérkeringést, csökkenti a koleszterint. Támogatja az immunrendszer működését. Visszerekre, aranyérre, orrvérzésre erősen hat, javítja az agyi keringést. Vírusellenes hatású, fertőtleníti és frissíti a levegőt. Erősíti az étvágyat, stimulálja az emésztési szerveket. Javítja a bélrendszert, salaktalanít. Csökkenti a fejfájást, az érgörcs okozta hányingert, és segít kimerülés esetén. Víz és epehajtó. Lázcsillapító hatással rendelkezik. Javítja a figyelemkoncentrációt és a memóriát. Erősíti az állóképességet, kitartást ad, csökkenti a fáradtságot, a túlterhelés okozta álmosságot. Fokozza az életkedvet, erősíti a gondolkodást, adaptációt a környezethez, frissíti, motiválja az embert, segít a meditációban. Fokozza az érdeklődést, a kreativitást, segít feldolgozni a rossz lépéseket, döntéseket, veszteségeket.

- Narancs illóolaj: fertőtlenít és nyugtat. Csökkenti a vérnyomást és a feszültséget. Fájdalomcsillapító, görcsoldó és segít az alvásban. Tonizál, relaxál, nyugtat, feloldja a szomorúságot és a szorongást, elűzi a depressziót, fokozza az optimizmust, erősíti az aurát (a betegségek és emocionális stresszek után), nyitja a szívet a boldogság és az öröm felé. Erősíti és melegíti a lelket! Belégzésnél a boldogság endorfinok termelődnek! Stabilizálja a hangulatot, segít elfelejteni a negatívumokat és könnyen „lezárni” a problémákat. Tanulásnál segíti a koncentrációt és a szorgalmat. Erősíti a memóriát és a figyelmet. Magatartási problémáknál, alvászavaroknál használ.

Használjuk a természet erejét, őrizzük meg vele az egészségünket. Teremtsünk egy biztonságos otthont és helyezzük magunkat ebbe a kényelembe. Jó egészséget kívánok!

Tisztelettel és üdvözlettel,

Dr Dacko Natalia

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.