Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A KÉK VIRÁGOK ÖLELÉSÉBEN

relax szett

Kínoz a stressz? Gyötör az aggodalom? Nyomaszt a szorongás?

Hiányzik a megkönnyebbülés? Szeretnél ellazulni, relaxálni, megnyugtatni a lelked, jól érezni magad a bőrödben? Természetesen, csak ne sok időt vegyen ez igénybe! Megnyugtatlak, néhány perc alatt elhelyezheted magad a kékvirágok végtelen pihentető tengerébe egy különleges, igényes Just termékkollekciónak köszönhetően.

A bőrünk a lelkünk tükre. Hogyan teremthetünk a bőrünk és lelkünk közötti harmóniát a kozmetikumok segítségével? A „nyugalom” kozmetikának egy remek képviselője a Just Aroma Care Relax kollekció, amely 2 különleges terméket tartalmaz. Ez a tusoláshoz szükséges shower mousse-t (habtusfürdő), és a tusolást követő, testápolóként funkcionáló body mousse-t (testápoló habkrém). Az összetételük nagyon izgalmas. A főszereplők a 3 különböző árnyalatú „kék kedvencünk”: a levendula, a búzavirág és a nefelejcs.

Ezek az egyébként is színterápiás hatású növények nemcsak ápolják, hidratálják és dezodorálják a bőrünket, de képesek belső harmóniát is teremteni. Virágkompozíció kiegészítők a stresszcsökkentő narancs, és a kiegyensúlyozó vörös cédrus (virginiai boróka) esszenciális olajok.

Az Aroma Care Relax szett tartós virágillata inspirál, segít a testi-lelki kiegyensúlyozottság elérésében. A kollekcióhoz tartozó habtusfürdőt a szokásos módon tudjuk használni. Tusoláshoz kis mennyiséget nyomjunk a tenyerünkbe és könnyedén simítsuk el a test felületén. Lemosás után törülközőnkkel finoman töröljük bőrünket, egy kis nedvességet hagyva neki. Zuhanyozás után testápoló habkrémet használunk. Ebből egy kis adagot vigyünk fel a még enyhén nedves bőrünkre, finoman elsimítva és bemasszírozva azt. Az egész művelet csak néhány percet vesz igénybe, de teljes értékű wellness élményt biztosít. Hatása több óráig is tart, testi-lelki pihenést nyújtva nekünk.

Vegyük igénybe ezt a különleges ajánlatot, ajándékozzuk meg magunkat, hiszen most, mint eddig soha, igazán nagy szükségünk van rá!

Szeretettel:
dr. Dacko Natalja

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok