Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MOSS KEZET!

Moss kezet

A JUST Kéztisztító gélről sok információt osztottunk meg az elmúlt időszakban. Most összefoglalva átadjuk nektek.

A kézfertőtlenítő termékek akkor megfelelőek, ha eléri az alkoholtartamuk a 60%-ot. A mi esetünkben a jelenleg megvásárolható Kézgélben ez minimum 70%. Az alkohol úgy hat a kórokozókra (vírus és baktérium), hogy elvonja tőlük a nedvességet, így akut kiszáradás miatt elpusztulnak. Az alkohol kiszárítja a kéz bőrét is, ezért glicerint is tettek a JUST Kézgélhez, hogy ápolja is a kezünket. Az alkohol és a glicerin mellett tartalmaz narancsot (ápoló, nyugtató, fertőtlenítő hatású), hársfavirágot (nyugtató hatással van a bőrre).  Kellemes illatát sokáig megőrzi.

Az interneten sok helyen lehet találkozni a kézfertőtlenítők használatának módszerével, azt gondolom, hogy ez is elengedhetetlen információ értékesítéskor.

Az alkohol tartalmú Kézgélt a kezünk bőrére juttatjuk és elkezdjük megfelelő mozdulatokkal eloszlatni, bemasszírozni. Ekkor a kezünk alsóbb bőrrétegeiből a faggyú mirigyekből is jönnek a tartós kórokozók és a faggyú is. A kórokozók az alkoholos „bódultság” után aszottan elpusztulnak, és a saját kórokozómentes faggyúnk és a Kézgél glicerin tartalma táplálja és óvja bőrünket, annak hidratáltságát.

Íme egy fotó, amelyet használhattok az értékesítés során:

kezmosas

(Az Országos Tisztiorvosi Hivatal kiadása)

Az értékesítés folyamán vigyázni kell arra, hogy a JUST Kézgélről történő kommunikációnk etikailag megfelelő legyen. Tehát a termékről csak valós információkat állítsunk. (Ez természetesen igaz minden Just és Nahrin termékre.)

Ne felejtsd el, hogy a kézmosásra is nagy gondot kell fordítani!

Nagyházi Mária
JUST referens
JNS Hungária Kft.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok