Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

ALMAÍRÓ ITAL - A LEGJOBB VÁLASZTÁS

Almaíró1

Könnyű ital értékes írófehérjével, inulinnal. Ásványi sókban gazdag, fogyókúrához, diétához kitűnően használhatók, vízhajtó hatású, segíti az emésztést és tápanyagszállítást.

Az utóbbi évtizedekben szerencsére ismét előtérbe kerültek a természetes gyógymódok, a régi, jól bevált technikák. Így ismét felfedezhettük pl. az írót, az írókúrákat, amelyeknek Svájcban évszázadok óta nagy hagyományai vannak. Írásos feljegyzések tanúskodnak arról, hogy már a középkorban is az alpesi országba jártak a francia királyok és más uralkodók köszvényes fájdalmaik kezelésére. A modern orvostudomány nagyszerű készítményei mellett az írókúrák ma is eredményesek és a múltbeli módszerek továbbra is jól hasznosíthatóak, hiszen intenzív méregtelenítő hatásának következtében fellazulnak, majd eltávoznak a felgyülemlett salakanyagok.

De mi is az író tulajdonképpen?

A tejnek az a része, amely a sajtkészítéskor visszamarad, és amelyet a zsíros anyagoktól megszabadítottak. Enyhén sárgászöld színű folyadék, tejcukor tartalma következtében jellegzetes, enyhén édeskés ízű, ám korántsem kedvelt ízhatású. A friss író hűtés nélkül csak néhány órán keresztül tartható és fogyasztható. A segítségével végzett írókúra (salaktalanítás és fogyókúra) során elősegíti a veseműködést, valamint a felesleges vizet kihajtja a szervezetből. Ezért segítséget jelent reuma, magas vérnyomás esetén, javítja a vérkeringést és megelőzi az artériák meszesedését.

Apples 800xJavítja a bélműködést, tehermentesíti az emésztőszerveket és kiválasztja a méreganyagokat, elősegíti a máj működését, csökkenti a gyulladásos folyamatokat (bőr, nyálkahártya, gyomor, belek).

Tartalmaz inulint, egy növényi eredetű rostanyagot, amely különböző zöldségfajtákban fordul elő. Különösen nagy arányban található a cikóriában (cikóriagyökér), a fekete nadálytőben, a csicsóka gumójában és articsókaszívben. Csak néhány éve tudják az inulint technikailag nagy mennyiségben előállítani, mégis nagyon régi „élelmiszer". Az ausztrál őslakosok pl. generációk óta fogyasztják az ott termő „mumong" gyökeret, ami nem tartalmaz keményítőt, ellenben a szárazanyaguk mintegy 85%-a inulin.

Az inulinnak nagyon jó élelmezési tulajdonságai vannak, hiszen ballasztanyagokkal gazdagítja élelmiszereinket, így szabályozza az emésztőrendszer szállítási tulajdonságait, normalizálja a széklet mennyiségét, csökkenti a vér triglicerid szintjét, emellett csekély energiatartalommal bír és a káros bélflóra helyreállításában is szerepet vállal, amelynek köszönhetően megnő a szervezet saját védelmének aktivitása.

AZ ALMAÍRÓ ITALPOR:

vízhajtó és salaktalanító hatású,
kedvező befolyása van a bélflórára,
elősegíti az anyagcserét,
a hozzáadott alma kitűnő zamatot biztosít és elfedi a tejíró kellemetlen ízét,
fogyókúrához tökéletes,
a bőrre tisztító hatást gyakorol,
fokozza az általános jó közérzetet,
hideg vízben is tökéletesen oldódik.

Elkészítése: 100g (kb. 5-7 evőkanálnyi) port 1liter hideg vízzel alaposan elkeverni, majd folyamatosan fogyasztani.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok