Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SÓSZEGÉNYEN, MÉGIS ÍZLETESEN!

KEDVES KEZDŐ, HALADÓ ÉS PROFI HÁZIASSZONYOK!
Jártatok már úgy, hogy szívvel-lélekkel készítettétek el a finom falatokat, mégis úgy éreztétek, hiányzik belőle „valami” a tökéletes ízvilághoz?

zöldségleves

Velem többször is előfordult ez, mindaddig, míg a Nahrin instant Zöldségleves a kezembe nem került. Szerelem volt az első látásra, illetve ízre, és lassan 10 éve nélkülözhetetlen a konyhámban a Nahrin többi fűszereivel együtt.

Összetételének köszönhetően a hagyományos konyhasó használatát minimalizálni lehet a főzés során, így a magas vérnyomás és egyéb problémák miatt. A sómentes, s így kicsit ízetlen étrendre kényszerültek is ízletes, finom ételekkel kényeztethetik magukat.

A Zöldséglevest alkotó fűszerek és zöldségek tökéletes összeállítása különleges és nagyon finom ízvilágot ad a vele készült ételeknek

Nekem a frankfurti levesnél és a zöldbab főzeléknél adta meg a hiányzó „valamit”!

Miért is szeretem és ajánlom?
v  Zsírtalan, kalóriaszegény, ezért a diétázók, egészségesen táplálkozók, vegetáriánusok étrendjébe tökéletesen beilleszthető.
v  Könnyen elkészíthető, hideg-meleg vízben is gyorsan oldódik, akár vacsorára is fogyasztható, különösen sportolás után kiváló választás.
v  Purin mentes, így köszvényes betegek számára is megengedett a rendszeres használata.
v  összetételének köszönhetően kiválóan pótolja az ásványi anyagokat, nyomelemeket, ezért már csecsemőknél is használhatjuk gyomor-bélproblémák utáni roboráláshoz.
v  Várandósoknál az első trimeszter rosszulléteiben nagy segítség a megfelelő folyadékbevitelhez. Csapatom egyik tagját is a Zöldséglevesnek köszönhetem, mivel várandóságának első 8 hetében semmi nem maradt meg benne, csak a Nahrin Zöldséglevese. Az első hetekben csak hidegen, majd később langyosan kortyolgatva fogyasztotta egész nap.
v  Rendszeres esti fogyasztással a renyhébb bélműködést is aktivizálja.

A Zöldségleves használatának csak a fantáziánk szab határt. Önmagában levesként, levesek, főzelékek, mártások, tésztafélék és még számtalan étel ízesítésére használhatjuk, és az eredmény mindig tökéletes, nem hiányzik belőle az a „valami” és nem utolsó sorban egészséges.

Kellemes kísérletezést és finom falatokat kívánok az előttünk álló téli napokra!

Szeretettel:
Szopkóné Tóth Andrea, védőnő
Egészségügyi Team 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok