Logo

Az Életfa Program Egészségügyi Teamje – mint biztonságot jelentő szakmai háttér

EUTeam

Szeptember utolsó napján ismét összeült az Életfa Program Egészségügyi Teamje. 2017-ben ez volt a második alkalom, hogy együtt töltöttünk egy igazán informatív napot.

Hogy miről is szólt ez a néhány óra?

Mi az Életfánál egészséggel, egészségmegőrzéssel foglalkozunk. Éppen ezért fontos a Programunk számára, hogy egy biztonságot nyújtó, egészségügyben jártas szakmai háttér segítse a cég és a hálózat munkáját. A teamünk tagjai az egészségügyben képviseltetik magukat a dietetikai, gyermekorvosi, háziorvosi, védőnői, pszichológiai, infekciókontroll, valamint természetgyógyászati területen. A 14 főből álló tanácskozáson megosztották egymással tapasztalataikat, a Just és Nahrin termékekkel elért sikereiket, és szakterületeik szerint a legújabb, legfontosabb információkat, amelyek kapcsolódnak a termékeinkhez, az Életfa Programhoz.

Fontosnak tartjuk, hogy a hálózatunk számára olyan információt adjunk az egészségmegőrzés területén, amely hiteles, továbbá a hozzánk beérkező egészségügyi kérdésekben is helytálló, és szakmailag megalapozott válaszokkal tudjunk segíteni az érdeklődőknek.

A szakmai teamünk mindebben segíti az Életfa Program és a hálózat munkáját. Ezúton köszönjük nekik a részvételt, és a közreműködést, és bízunk abban, hogy a jövőben is szép, közös sikereket könyvelhetünk el!

A Team tagjai
Balázsné Dr Burkus Gabriella
Dr Dacko Natalja
Draskócziné Csák Szilvia
Feketéné Dr Pál Ilona
Dr Harsányi Edit
Hegyi Gyöngyi
Nagyházi Mária
Dr Rovács Melinda
Schmidt Ferenc
Schmidt Judit
Starkné Szabó Eszter
Szarka Laura
Tarnai Irén
Tóth Andrea
Dr Tóth Judit Erzsébet
Varga Gyula

Kedves Regisztráltak! Amennyiben az Életfás munkád során olyan komoly egészségügyi kérdéssel találod szemben magad, mely esetben a szponzorvonalad az Egészségügyi Team-hez irányít, akkor kérjük, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre írd meg a kérdésedet. És mi továbbítjuk a team tagjainak. 

Nagyházi Mária
Életfa Program Egészségügyi Team koordinátor

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.