Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

SPORT ÉS ÉLETMÓD - NAROSAN NARANCS TESZT A X2S CSAPAT RÉSZVÉTELÉVEL

sport, életmód, NAROSAN, Narancs, teszt, X2S, csapat, vitamin, nyomelemAz Életfa virág Mozgás szirmának lényege, hogy felhívjuk a figyelmet a mozgás fontosságára és szerepére a mindennapi életben. Immár három éve, hogy az Életfa Program és az X2S sportegyesület megkezdte együttműködését. Ennek keretében számos sportrendezvényen vettünk már részt, névadó szponzorok is lettünk. Végül, de nem utolsó sorban az X2S egyesült sportolói felvállalták a Just és a Nahrin termékek tesztelését a felkészülések, versenyek során. Ezekről a tesztekről írásos beszámolót is készítettek, melyet most honlapunkon is közzéteszünk.

Fontos megemlítenünk továbbá, hogy a Nahrin termékek közül az Isotea, az Artifit, a Narosan narancs és a Basico a Wessling laboratórium vizsgálatai alapján doppingmentesek. A Wessling a WADA hivatalos dopping bevizsgáló laboratóriuma.

NAROSAN Narancs multivitamin étrend-kiegészítő

Narosan narancs rendkívül jó minőségű multivitamin összeállítás, természetes vitaminokban gazdag búzacsírával, magas ásványi anyag tartalommal. Összetétele különösen alkalmassá teszi a szervezet számára folyamatosan utánpótlást igénylő anyagok bejuttatását a gyermekek és sportolók számára. Erősíti a szervezet ellenálló képességét, elősegíti a regenerációt, gyógyulást.

sport, életmód, NAROSAN, Narancs, teszt, X2S, csapat, vitamin, nyomelem45 napos rendszeres használat után minden vizsgált kérdésben (sport, egészség, gyerekfejlődés) teljesen hiba nélkül zárult a teszt. Első és legfontosabb kérdés, hogy a gyerekeknek nagyon ízlik, külön kérik, ezzel a Narosanban lévő vitaminok és nyomelemek gond nélkül a szervezetükbe jutnak.

11 éves gyerek esetében egy 7 napos sporttábor végén semmi fáradtság, semmi kimerültség nem jelentkezett.

Sportolás és versenyzés közben a hosszú távú, közel 100%-os erőkifejtés (ez a teszt 20. napján volt) sem okozott még csak görcs jeleket sem, az izmok és a szervezet az edzettségnek megfelelően, de teljes kapacitással képes volt 4-5 órán keresztül működni. Ilyen igénybevétel esetén gyakori a görcs, a fáradás, az elmerevedés. A Narosan segítségével ezek hatása, megjelenése csökkenthető.

A terméket inzulinos és diétás cukorbetegek is fogyaszthatják. 15 ml termék 6,25 g szénhidrátot tartalmaz.

Fogyasztása semmilyen negatív mellékhatással nem járt. Ez nem jelenti azt, hogy valaki esetleg nem lehet érzékeny egyes összetevőkre, de mivel nagy tisztaságú és többnyire természetes alapanyagokat használnak a gyártásnál, ezért ennek a valószínűsége csekély. Arra azonban figyelni kell, hogy túlzott fogyasztása esetén a hatóanyagok hasznosulásának hatásfoka romlik, hiszen egyes alkotórészekből csak megadott mértékben képes raktározni a szervezet, a többi kiürül.

Tartalma: 500 ml kb. 30-40 napig elegendő (1 felnőtt, 2 gyerek esetében, de csak 1/2 - 3/4 evőkanál mennyiségben, napi 2-3 alkalommal).

A termékről bővebb információ itt található: http://nahrin.hu/termek/narosan-narancs/

A természetes összetevők különösen jó hatásfokkal kerülnek az emberi szervezetbe, így már kis mennyiség is elegendő. Kiemelkedően magas értékű a búzacsíra, amely igen magas arányban tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat. A természetes anyagok közel állnak az emberi szervezethez, ezért felszívódásuk nagyon magas arányú. A búzacsírában nagy arányban található A-, B1-, B6-, B12-, E-, és C-vitamin, szelén, cink.

A Narosan narancsban további fontos kiegészítők vannak: folsav, kalcium, biotin, niacin, vas, magnézium, réz, foszfor, kálium. Valamennyi összetevő létfontosságú az emberi szervezet számára, ezek harmonikus arányának megválasztása biztosítja az eredményes megelőzést.

A Narosan narancs magas magnézium tartalommal rendelkezik. A magnézium szükséges a normális kalcium, nátrium, kálium, és foszforegyensúlyhoz és a C-vitamin anyagcseréjéhez. Nélkülözhetetlen az idegek és az izmok hatásos működéséhez. Kifejezetten hatásos szellemi és fizikai erősítő, férfiaknak különösen ajánlott az erős terhelések esetén. A Narosan narancs magnéziumdúsítással készül.

Adagolás

  • Kúraszerű, időszakos alkalmazás esetén az immunrendszer erősítésére, az évszakok váltásakor. A kúra kezdetén, naponta háromszor egy evőkanállal, utána naponta egy evőkanállal, étkezés előtt 15-20 perccel. Gyermekeknek; 1 éves kor felett naponta 1-3 évesig 5ml, 6 évesig 10ml (2 kiskanál), felette 15-20ml javasolt.
  • Rendszeres használat esetén: naponta egy teáskanállal étkezés előtt 15-20 perccel.
Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok