Logo

INTIM LEMOSÓ - GYENGÉD TISZTÍTÁS AZ IGAZI EGYENSÚLYÉRT

 ilgy

Fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében-  ez sok nő életfilozófiájának része.
Az intim testrészek ápolásánál mindenesetre ez másképp néz ki. Ugyan ez a téma már régen nem tabu, nálunk mégis még mindig elhanyagolják. A legtöbb nő ugyanis alig lát különbséget az intim testrészek, és a test többi részének ápolása között. Ezzel szemben a közeli országokban, pl. Olaszországban a speciális intim ápolótermékek használata a fiatal lánykortól egészen a változókorig teljesen normális.

A hüvelyflóra felépítése
A hüvelyben (ugyanúgy, mint például a belekben vagy a bőrön) nagy számú mikroorganizmus él egymással egyensúlyban. Ezt nevezzük normál „hüvelyflórának”.
Ezeknek a mikroszervezeteknek a kiegyensúlyozott formában való jelenléte elengedhetetlenül szükséges az egészséghez. A csíraszám nő és nő között ciklusfázistól és életkortól függően különböző, azonban általában egy bizonyos „tól-ig” határon belül mozog, amelyet maga a test szabályoz. Ez a természetes környezet egyfajta védekező mechanizmus, amely normális körülmények között megvédi a hüvelyt a betolakodó kórokozókkal szemben. A legfontosabb őr ebben a tekintetben a tejsavbaktérium.

A hüvelyflóra természetes egyensúlyát bizonyos befolyásoló tényezők megzavarhatják. Ezek közül néhány: ismétlődő hüvely és húgyúti fertőzések, stressz, hormonális változások, mint pl. pubertáskor, menstruáció, fogamzásgátló szedése, terhesség és változókor.
Antibiotikumok szedése, a szűk ruházat, szaunázás, uszoda vagy termálfürdő és a nem megfelelő intimhigiénia kibillenthetik a hüvelyflórát az egyensúlyából. Az elsődleges intim területen speciálisan gyengéd tisztításra van szükség, mivel a hüvelyflóra egyensúlyát semmiképpen sem szabad megzavarni.

Gyengéd ápolás az igazi egyensúlyért
Az intim részek ápolását illetően a hölgyek körében számos félreértés, tévhit uralkodik. A szélsőségek ingadoznak két felfogás között: hogy ennek a területnek az ápolása, tisztítása egészségtelen, illetve hogy csak az agresszív szerek a hatékonyak.
Mindkét álláspont hibás!
A tisztítás kétségtelenül kötelező, fontos azonban, hogy az ehhez használt folyadéknak semleges legyen a pH-ja, mivel a hüvelybemenet pH értéke kifejezetten a normál bőr pH értéke alatt van.
A külső intimrész pH-ja normális esetben 3,5-4,5 között van. Az intimrész sértetlenségének a megőrzéséhez fontos ennek az értéknek a megtartása.
Az agresszív tisztálkodó szerek használata tönkreteheti ezt az érzékeny egyensúlyt, és tönkreteszi a hüvelyflórát.

Egy intimhigiéniás termék előállítása rendkívül sokrétű, ezért felelősségteljes és megbízható ellenőrzést kíván. Nőgyógyászokkal, bőrgyógyászokkal és bakteriológusokkal történt együttműködés során fejlesztettük ki az Intim lemosót, amely tökéletes garanciát biztosít a felhasználó számára.

2 évig tartó, 300 nőt - 20 és 60 év között - felölelő tanulmány elvégzése után vált lehetségessé a termék bevezetése.
Bőrgyógyászatilag tesztelt. Kb. 20 órán keresztül biztosít védelmet anélkül, hogy irritálná a bőrt vagy megváltoztatná a hüvelyflórát. Megakadályozza azt is, hogy gombák vagy betegséget okozó csírák keletkezzenek.

Az Intim lemosó alkalmazásának előnyei

Az Intim lemosó így biztosítja használói számára, hogy minden helyzetben ápoltnak, frissnek és szabadnak érezzék magukat 20 órán keresztül.

Az Intim lemosó természetes anyagot, tejsavat tartalmaz Aloe Vera, búzacsíra, hamamelis, kamilla, ziliz kivonattal, valamint különösen lágy tenzidekkel kombinálva.

A tejsav a bőrflóra természetes összetevője, támogatja a bőr fiziológiás pH értékét, ezzel pedig az érzékeny intimrész védekező működését.
Az Aloe Vera serkenti a sebgyógyulást, így az intimrész irritációinál segíti a gyógyulási folyamatot, ugyanakkor védő tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezeken túl még nedvességet is szolgáltat.
Búzakorpa kivonatnak ápoló és regeneráló hatása van.
Hamamelis kivonat ttökéletesen alkalmas az érzékeny intim zóna ápolására. Elsősorban bőrvédőként hat.
ilgy 1Kamilla hatóanyagai rendkívüli bőrnyugtató és gyulladásgátló hatással rendelkeznek. Ezért ez a kivonat kifejezetten alkalmas az érzékeny és puha bőr ápolására. Mivel a kamilla hatóanyagai a kellemetlen bőrérzetet eltüntetik, kellemes könnyed érzetet idéznek elő.

ilgy 2Ziliz kivonat biztosítja a különösen érzékeny intim zóna gyengéd és kímélő tisztítását, ápolását, mivel hatóanyagainak irritáció csökkentő, bőrvédő, és nyugtató hatása van.

További javaslatok az intim terület ápoláshoz

Ez a minőségi Just termék biztosítja, hogy a nő nőként jól érezze magát.

Életfa Program 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.