Logo

TÁPLÁLÓ ZÖLDSÉGLEVES – MÉREGTELENÍTÉS KÖZBEN ÉS UTÁN...

tzm... azaz Klare Suppe vegetabil

20 féle zöldség és fűszernövényből készül fagyasztva szárítással. Ez azért jó, mert így a vitaminok, enzimek élve maradnak, és amikor vizet érnek az összetevők, akkor olyan, mintha most lett volna felvágva frissen a növény.
Alacsony sótartalmú, és a fűszerek úgy vannak összetéve, hogy a sós ízhatást fokozzák. Tengeri só van benne. Zsír- és purin mentes.

Ionpótlásra nagyon jól használható. Bármilyen betegség után ezt adom. Forró és tele van hasznos ionokkal, amik a betegség során felhasználódnak.

De nyáron, amikor egész nap 40 fokban kiállításon veszünk részt a szabadban, akkor is ezt isszuk, sokszor nem is eszünk.

Íme egy terméktapasztalat Katitól!
"Az egyik kedvenc. Kevés szó esik róla, mert már teljesen beépült a mindennapi életünkbe, természetesnek vesszük, hogy van. Miért szeretem? Pillanatok alatt elkészíthető pl. a csodás borsóleves. Az idén ültettünk borsót és a frissen szedett borsó az új zöldség, sárgarépa, pár perc alatt megpárolódnak és ha kész, beletesszük a Zöldségleves port, állni hagyjuk egy kis ideig és kész. Isteni finom, de bármit lehet vele utólag ízesíteni.
Miért is szeretem még? Mert önmagában is fogyasztható, bárhová vihetem magammal, hiszen csak víz kell hozzá. Hidegen-melegen egyaránt lehet inni, mert zsírmentes. Bevallom, én télen-nyáron melegen szeretem. Nyáron visszapótolja a kiizzadt ásványi sókat, télen pedig nagyon jól átmelegít, jobban, mint egy pohár forró tea. (Kivéve az Iso-Teát) Nagyon ritkán vagyok beteg, de ha elkap valami nyavalya, tudom: a Zöldséglevesre számíthatok, mert megmarad bennem.”

Érdemes egy-egy nap kímélni a gyomrunkat, ehhez adok néhány receptet. Jó hír, hogy gluténmentes, tejmentes, cukormentes, tehát szabadon készíthető mindenkinek.

Emcsi köles levese
tzm 1Egy-egy szál fehér- és sárgarépát megtisztítok, feldarabolom, a sárgarépát megpirítom egy ek olajon, amíg sárga levet nem ereszt, utána beleteszem a fehérrépát, összeforgatom, majd felöntöm egy liter vízzel. Mikor megfőttek a répák, de még roppanósak, beleteszem a fél csésze megmosott kölest, és elzárom a tüzet alatta. 20 perc múlva megfőtt a köles is, ekkor ízesítem a Zöldségleves porral és vágott petrezselyemmel.  Hihetetlen finom, képes vagyok egész nap ezt enni. Ami az élvezeteken túl hat, az a haj, bőr és körömszépítő hatása. Gyönyörű fényes, egészséges bőrrel indíthatjuk a nyarat vele!

Cukkínileves
2 db cukkíni, 2-3 db krumpli, 1 hagyma, olaj, Fokhagyma fűszer Zöldség leves.

Tisztítás darabolás után, a hagymát üvegesre pirítom, beleteszem a cukkínit és a krumplit, felöntöm 1 l vízzel, puhára főzés után mixelem és fűszerezem Zöldséglevessel és Fokhagyma fűszerrel. Finom csípősen is, borssal. A csípős íz télen melegíti a tüdőt, kifejezetten jó.

Sütőtökleves
Fél amerikai tök, 2 db alma, hagyma olaj/vaj, nagyon pici zöldségleves. Hasonlóan készül az előzőhöz. Ez finom édes leves.

Zeller leves
1 öklömnyi zeller + a levele, 2 db krumpli, hagyma, olaj, Zöldségleves, Húsfűszer/Citromos bors fűszer. Elkészítése megegyezik az első két levesével.

tzm 2

Az egészség megőrzés a konyhában kezdődik az ételeinkkel. 

Jó egészséget! Jó étvágyat!

Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit
orvos-marketing igazgató
70-457-27-28

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.