Logo

VAN SZERENCSE MALACOD?

vita

VAN SZERENCSE MALACOD?

HA NINCS, AKKOR ADOK EGY VITAFLORT, HOGY LEGYEN!!!!

Tudod-e mi a szerencse?

Az, amikor mások azt látják, hogy valami nagyon jó ért, pl. egy lottó ötös, vagy egy nyeremény. Pedig a szerencse az amikor hosszú távon hiszel valamiben, teszel érte minden nap és egyszer csak megkapod. Szerencsém volt a vizsgán! No de mennyit tanultam előtte? Tanulhattam volna többet is, de akkor is tettem érte sokat, napokat, heteket és évek óta erre áll az agyam…

Hallottál már olyat, hogy valakinek jó az immunrendszere? Ritkán betegszik meg és ha igen akkor is hamar kijön belőle. Ugye milyen szerencsés?

Te is akarsz ilyet? Vegyél Vitaflort!

Varga Gyula hálózati vezető kitartó munkája révén részt vettünk egy tudományos kísérletben, ahol a Vitaflort is próbára tették, mégpedig abban, hogy megéri-e a pénzét, vagy sem! Vagyis azt vizsgálták, benne vannak-e azok a baktérium törzsek, amelyek rá vannak írva vagy sem. Utána pedig, hogy miért olyanok az összetevők még mellé. Beletették egy „műgyomorba” és bélrendszerbe, hogy a benne lévő bacik egyáltalán túljutnak-e az emésztési folyamatokon… Aztán képesek-e szaporodni…

Sok dolgot tudhattam meg tőle erről a kísérletről.

Nahrin, Vitaflor, szerencse, életmódMiután befejezte az előadását megnyugodtam. Rájöttem, hogy hónapok óta velem van és véd a „SZERENCSE MALACOM”. Tavaly november óta rendszeresen használom, együtt a Probiofittel, és már az is rengeteget változtatott korábbi súlyos székrekedésemen. Mióta Életfás lettem, tudom, sokszor leírtam, már semmi nem ugyanaz, mint előtte. Az életem és a panaszaim sem. Bevallom elfogadtam a heti két alkalmat korábban. Ha ennyi jut, hát akkor ennyi. A Nahrinok felvitték heti 4 alkalomra. Azt hittem, hogy ez a csúcs! De most már én nem vagyok székrekedős! Heti 7 alkalom, az már nem az! És ez csak a kezdet.

Télen a betegeimtől sem kaptam el semmit, mert valami más is volt. A jó baktériumok szaporodása immunanyagok termelődését váltja ki a vastagbélben – derült ki az egri műgyomros kísérletből. Nos, igazolhatom, hogy ez így van. Nem tudtam, hogy mitől vagyok ilyen szerencsés! Hiszen a betegeim között volt madárinfluenzás, sertés… és én nem voltam beoltva. Egy kis taknyossággal „megúsztam”. Szerencsém volt, no meg Vita Florom!

Hogy mi jobb még, azt nem is tudom, hiszen szerencsére elő sem jött! Tudod, ha 40 felett felébredsz, és nem fáj semmid, izgulj, mert lehet, hogy meghaltál! Tartja a vicc. Nekem innentől a Vitaflor azt jelenti: „Szerencse malac a hasamban”!

A tudomány szerint, ha az inulin és a jó bélbaci találkozik, a következő pozitív változások történnek:

Szóval ezt mind hazaviheted egy kis dobozban! A kísérletek szerint és szerintem is ez a legjobb!

Jó szerencsét, no meg Vita Floros napokat kívánok Neked!!!!!

(Ha tudományosabb magyarázatot vársz az összetevőkről, akkor olvasd el Kanizsárné Vaskó Nikolett cikkét a honlapon. A keresés mezőbe írd be az „Egészséges bélflóráért” címet és megkapod!)

 

Szeretettel: Dr. Harsányi Edit Marianna

orvos-marketing igazgató

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.