Logo

KAKUKKFŰ KRÉM

just kakukkfu krem oktober

A népi gyógyászat már korán felismerte a kakukkfű kiváló hatását. 
Őszi, téli időszakban gyakoriak a megfázásos, meghűléses s az általa okozott légzési nehézségek.

A Kakukkfű krém elsősorban légzőszervi megbetegedéseknél használatos, mivel tisztítja a hörgőket, fertőtleníti és nyugtatja a légutakat. Nyugtató, nyákoldó, köptető és légút tisztító hatású. Segíti a stabil légzés helyreállítását. Görcsös légzési, köhögési rohamok megszűntetésében segít.

Hatásos görcsoldó, izomlazító, élénkíti a vérkeringést. Ebből kifolyólag reumás megbetegedésekben is kiegészítő terápiás hatással bír. Csökkenti az ödémás végtagfájdalmakat, melyek különösen sok gondot okoznak. A vízzel telt izületekben kifejezetten sürgős a megfelelő izomtónus helyreállítása és a stabil vérkeringés elindítása. Izomgyulladásos panaszok hatékony kezelőpartnere. Menstruációs fájdalmak csökkentésében is segít, s hozzájárul az enyhébb lezajláshoz. Lázcsillapításban is megfelelő kiegészítő terápia. Gyorsan felszívódó krém.

A Kakukkfű krém kiegészítő összetevői nagyon sokat segítenek a gyulladásban. Melyek közül az első a kámforkivonat, ami erősíti az immunrendszert, az izmok, ízületek, gyomor- és bélrendszer működését. Erős reuma elleni és szívműködést serkentő hatása van. Jótékonyan hat van álmatlanság, depresszió és izomgörcsök esetén.

Másik kiegészítő anyaga a kamilla, mely gyulladáscsökkentő, stimulálja az immunrendszert, serkenti az izmok ellazulását, s ezáltal izomgörcsoldó. Nyugtató hatással van a központi idegrendszerre. Sikeresen gyógyítja az ízületi gyulladásokat, megöli az emésztőgombákat.

Fenyőkivonatot tartalmaz, amely igen erős baktériumölő, élénkítő és stimuláló. Izom, ízületi panaszokra jótékony hatású, mivel élénkíti és helyreállítja a vérkeringést. Gyorsítja a légzőszervi gyógyulást és tartós védelmet biztosít. Segít helyreállítani a megfelelő izomtónust.

A szójaolaj kitűnő hidratáló, elősegíti a felhám alatti bőrszövetek gyors regenerálását, tartósan fenntartja a megfelelő vízkészletet. Tartós védelmet biztosít a bőrnek, védi a levegőből származó károsodásoktól.

Kenhető orra, orr alá, mellkasra, hátra, csecsemőknél, kisgyermekeknél talpra is. Lázcsillapítás alkalmával elsősorban a mellkas, hát és talpi testrészeket kenjük be vékonyan a gyorsan felszívódó krémmel.

Hideg és reumatikus végtagok átmelengetője lehet.

Melegségével és nyugtató, lazító, görcsoldó, gyulladáscsökkentő hatásával körbeölel minket. S szeretetével karol, óv.

Tóth Andrea
diplomás ápoló

infekciókontroll nővér
06 70/315-48-18
Napsugár Csapat - Egészségügyi Team

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.