Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Hogyan tartsd magad pozitív hangulatban? - tudományos megoldás az Orbáncfű

pozitív, hangulat, tudományos, megoldás, orbáncfű, justKözeledik az ősz és a tél, beindult az iskola és vége a szabadságoknak. Vagyis elérkezett a „nemszeretem" időszak. De nem az Életfások számára. Tonk Emil üzleti tanácsadónk javasolta: „Ha tudod, hogy a környezetedben sok negatív ember van, keresd tudatosan a pozitív emberek társaságát!" És véleményem szerint ez nagyon igaz az előttünk álló időszakokra is. Ha tudjuk, hogy a természet olyan időszakához érkezik, ami hatással van az általános kedélyállapotunkra, közérzetünkre akkor azt tanácsolom, NE HAGYJUK MAGUNKAT ÉS KÉSZÜLJÜNK FEL!

Az orbáncfű és a tudomány: Elképesztő hatékonyság Klinikai Tesztekkel bizonyítva!

 

Német kutatók megállapították, hogy a depresszió közepesen súlyos és súlyos eseteinek kezelésére az orbáncfű-kivonat (hypericum extract) legalább olyan hatásos, mint a leggyakrabban alkalmazott gyógyszer, a Paroxetine.

A kutatók 301 beteget kérdeztek meg (nőket és férfiakat, fiatalokat és idősebbeket - 18-70 év közöttieket - vegyesen) egy németországi mentális egészségközpontban, hogy részt vennének-e egy ilyen vizsgálatban.

A középsúlyos, illetve súlyos depresszióban szenvedő betegeket hat héten át kezelték orbáncfű-kivonattal, illetőleg Paroxetine-nel. A tesztelés három éven keresztül tartott. Végül arra az eredményre jutott a vizsgálat, hogy az orbáncfű-kivonat a betegek felénél hozott javulást, míg a Paroxetine csak a páciensek harmadának segített. Azon felül a Paroxetine-t szedők jóval gyakrabban szenvedtek a gyógyszer mellékhatásaitól (gyomorirritációtól), mint a növényi kivonatot fogyasztók.

Az elismert brit orvosi folyóiratban (British Medical Journal) megjelent írás a depresszió kezelésére alternatív terápiaként ajánlja az orbáncfű-kivonatot.

pozitív, hangulat, tudományos, megoldás, orbáncfű, justForrás: Medical News Today, Larsen, H.R.; IHN magyar kiadás 2005;14(5)   International Health News 2005-05-17 12:37:59 British Medical Journal, BMJ, doi:10.1136/bmj.38356.655266.82 (11 February 2005)

Az Életfa Program Just termékei között több olyan készítmény van, ami nagy segítséget ad erre az időszakra. Nézzünk meg ezek közül egyet, ami kiemelkedő hatékonyságú összetevővel bír. Ez a készítmény nem más, mint a Just Harmónia fürdő.

Bővebb információ:

http://www.eletfaprogram.hu/termekek/35-just/211-a-honap-just-termeke-szeptemberben-furdok-kenyeztetok

Varga Gyula, hálózati vezető

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok