Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

AFFILINE – GONDOSKODIK RÓLUNK

affilineAzért, hogy jól érezzükmagunkat, nagyon fontos, hogy szervezetünk vízháztartáa optimálisan működjön. Manapság egyre többet végzünk ülőmunkát, ennek következtében kevesebbet mozgunk, mint régebben.

Ennek a mozgásszegény életnek az eredménye lehet, hogy belső szerveink részben lassabban dolgoznak, nem nyújtanak „megfelelő teljesítményt”. Ez a helyzet a vesékkel is. Ehhez járulnak még hozzá a külső hatások, melyek kedvezőtlen ahtással vannak a szervezetünkre. Így fontos, hogy szervezetünket időről-időre víztelenítsük.

A szövetekben a túl sok víz a kéz és a láb feldagadásához vezet, ami terheli a szívet és a keringési rendszert, a vénákat is túlzottan igénybe veszi. Idővel súlyfelesleg alakulhat ki.

A vesékre úgy hat, hogy a vese fokozz a vízkiválasztást, mely nagyobb mennyiségű vizeletet eredményez. Később szervezetünk megtelik vízzel és méreganyaggal.

Az emberek többsége nem iszik elegendő mennyiségű folyadékot, vagy nem megfelelő folyadékot vesz magához.

Ezek a tényezők természetesen egyáltalán nem kedveznek szerveink optimális működésének.

A természetben több növényről is tudjuk, hogy vízhajtó hatása van. A nahrin külön böző növényi kivonatokból állított elő egy terméket, mely speciálisan a víztelenítéshez szükséges.

Az Affiline egy italkoncentrátum, melyet egyszerűen vízben kell feloldani. Nem csupán hatékony, hanem az íze is kellemes, ez megkönnyíti számunkra az alkalmazását.

Az Affiline számos értékes növényből áll: meggylé, bodzabogyó lé, inulin, tarackbúza, réti legyezőfű, gyermekláncfű-kivonat, nyírfa-kivonat, csalán-kivonat, articsóka-kivonat, hársvirág kivonat.

  • Meggylé: antioxidánsokban gazdag termék, gyulladásgátló és fájdalomcsökkentő hatású, stimulálja a vesefunkciót és erősíti az immunrendszert.
  • Fekete bodzalé (majdnem olyan finom, mint a bódító illatú bodzavirágok): vértisztító, méregtelenítő, vízhajtó, bőrszépítő (a szervezet salaktalanítása miatt). Ezen kívül tartalmaz:
  • Réti legyező: vízhajtó, vértisztító.
  • Tarack: vízhajtó, emésztésjavító (epetermelést stimuláló), koleszterincsökkentő.
  • Gyermekláncfű (Oroszlánfog): emésztésjavító (többek között hasnyálmirigy funkciót stimuláló), vízhajtó (főleg a kötőszövetekből), vértisztító, vérkeringés javító, anyagcsere fokozó.

Ezt a „csokrot” teszi tökéletessé a hársfavirág. Ennek a kivonatnak köszönhetően az Affiline-nak nyugtató és feszültségoldó hatása is van. Ezt a gyönyörű és illatos virágot már régóta használják a népi medicinában. A virágzat polifenolokat (flavonoidokat: kvercetin, tilirozid), nyálkaanyagot (3%), valamint igen kis mennyiségű illóolajat (fő komponense: a farnezol) tartalmaz. Az illóolaj összetevői közül néhánynak kifejezetten nyugtató hatása van. Összegezve: az Affiline javítja a közérzetet, méregteleníti a szervezetet, stimulálja a vesefunkciót, kihajtja a felesleges vizet a kötőszövetekből, megszűnteti az ödémákat (főleg deréktól lefelé), javítja a szív-érrendszer működését, segíti a súlycsökkentést.

Alkalmazási javaslat:

  • egy evőkanálnyit összekeverünk egy pohár vízzel és reggelenként fogyasszuk,
  • vagy 3 evőkanálnyit összekeverünk másfél liter vízzel és elfogyasztjuk a nap folyamán.


A terhesség ideje alatt nem tanácsos szedni!
Felbontás után hűtőben tároljuk.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok