Logo

MIT TEGYÉL, HA ITT AZ ÉLET „DÉLUTÁNJA”? I RÉSZ

az elet delutanja IAmikor háziorvos voltam, 40 év körül jöttek a betegségek. Most már 30 fölött indulnak a civilizációs betegségek. Svájcban 50 körül!

Büszke vagyok Rád, hogy Te még mindig megelőzöl!!!

Képzeld olvastam egy cikket, hogy van egy korosztály, úgy 45-64-ig, akik sokkal jobban odafigyelnek magukra. Utána a nyugdíj leamortizálja a tenni akarást, előtte meg a karrier és a gyereknevelés van elől.

Három pap vitatkozik, hogy mikor kezdődik az élet. A református szerint a születés pillanatában. A katolikus pap szerint a fogantatás pillanatában. Ekkor rájuk néz a rabbi és ezt válaszolja: Nem értetek Ti az egészből semmit! Az élet akkor kezdődik, amikor a gyerekek kirepültek otthonról!

Szóval mit érdemes tenni egy igényes nőnek? (Mikor kezdődik az igazi ÉLET!!!)

  1. Mosolyogni! Már megteheted! Nem kell nézni mi a legelőnyösebb kép, már teljesítettél az életben és nem mások elvárásának kell megfelelni. 30 éves korod után azt választhatod meg, hogy milyen ráncaid legyenek: szomorú, dühös vagy nevető.
  2. Élvezd a munkád! De ha eddig megúsztad nagyobb betegségek nélkül, akkor valamit nagyon jól csinálsz!
  3. Rengeteg fizikai aktivitás a szabadban. Séta, kerékpár, úszás. Lehet konditerem, tánctanfolyam, Qi-kung, jóga…
  4. Alvás: este 10-11 között kerülj ágyba! Este két Magnézium és két Sarki gyökér kapszula. Még akkor is ajánlom, ha egyébként jól alszol. (Ha már kialakítottad vele az alvásodat, később nehéz stresszes helyzetekbe is jól fog működni, ha beveszed, reflexszerűen elalszol. Baj pedig fog jönni, amíg élünk.) Ne nézz tévét lefekvés előtt 2 órával, mert nem fog tudni nyugodni az agy.
  5. Méregtelenítés - jó ha folyamatos. Amit szeretsz: Író, Articsóka, Boróka szirup. Nekem az Író soha de soha nem marad ki. Ez a ránctalanítóm. A többi csak hab a tortán. De télen imádom a Boróka teát, mert segít megelőzni a légúti gondokat, átmossa a vesémet, mert volt vesehomokom még egyetemistaként, és egyébként is évi 2 üveg kell a megelőzéshez.
  6. Basico muszáj. Ez a legkedvezőbb árú ásványi anyag forrás. Nem érdemes kihagyni.
  7. Valamelyik vitamin. Még mindig a Fekete áfonyás az enyém…
  8. Halolaj és Q10 folyamatosan, napi 2 kapszula.
  9. Lutein félévente 1 doboz, napi 1 kapszulával. Tényleg javítja a látást, de az Anyukámnál a memóriát is! Ahhoz viszont nem elég ez az adag, ott 2 hónap után visszaesés volt.
  10. Fogj a kezedben 10 percig egy pici babát!

Ennyit mára, hamarosan jön a folytatás.
Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit
orvos-marketing igazgató

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.