Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

HALOLAJ KAPSZULA AZ EGÉSZSÉG ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

halolaj

A fejlett országok népessége közismerten túl sok zsírt fogyaszt, és ebből is túl sok telített zsírsavat. Sajnos mindezt tetézzük a minimális Omega-3 zsírsav bevitellel.

A kutatók teljesen egyetértenek abban, hogy a nyugati országokban a táplálkozás során bizony Omega-3 zsírsav hiány tapasztalható, ami számtalan betegség kialakulásának kedvez. Ugyanis ezeket a telítetlen, létfontosságú zsírsavakat a szervezetünk nem tudja előállítani. Az ajánlott mennyiség: naponta 0,6-1g Omega-3, de ennek is csak a 15%-a hatékony! Nálad megvan?

Jogosan merül fel a kérdés: miért csak a fejlettebb, ipari országok érintettek? Miért nem fordultak elő az eszkimóknál, a japán embereknél, a Földközi-tenger mentén élőknél, vagy a skandinávoknál bizonyos szív- és érrendszeri megbetegedések? A válasz egyszerű: rengeteg halat fogyasztottak annak értékes Omega-3 zsírsavtartalmával együtt.

A stressz, a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás ismert kockázati tényezők. Ezek kombinációja pedig súlyos következményekkel járhat: a vérzsírok értéke megnő, a veszélyes lerakódások csökkentik az erek keresztmetszetét, a vérnyomás emelkedik, a szív és a keringési rendszer túlterhelődik. Jellemző adat, hogy az érelmeszesedés az ipari országokban a leggyakoribb halálok a középkorúak esetében.

halolaj 2Az Omega-3 zsírsavak azonban védelmet jelentenek azoktól a veszélyektől, amelyek helytelen táplálkozási szokásokkal hozhatók összefüggésbe. Tiszta formában találhatók a hideg vízi halakban, mint amilyen a lazac, tonhal, makréla vagy a hering. A sovány húsú halak, mint amilyenek a pisztráng, nyelvhal, tőkehal, stb. kisebb mértékben tartalmazzák az Omega-3 zsírsavakat.

Ne rohanjunk azonnal a halárusok felé, hiszen a Nahrin a Halolaj kapszulába a legértékesebb lazacolajat tölti! Ez a csodás hatóanyag jelentős mértékben segít csökkenteni szívbetegségek kialakulásának kockázatát, csökkenti a koleszterinszintet és javítja a vér áramlási tulajdonságait. Ezen kívül az Omega-3 zsírsavakat tartalmazó halolaj fokozza az immunrendszer hatékonyságát és az életerőt.

Természetesen nem csak emiatt van rá szükség minden háztartásban, hanem szelén és dunaliella alga tartalma miatt is, hiszen így érvényesülhet a kapszula gyökfogó hatása, valamint jelentős természetes karotinoid forráshoz juthatunk. Így válik ez a termék ideális prevenciós lehetőséggé számodra és a család számára egyaránt!

Használata egyszerűbb nem is lehetne, naponta 2 kapszulát vegyünk be egy kis folyadékkal, lehetőleg étkezések előtt (reggel és este). A terméket kúraként (2-3 kúra évente) célszerű szednünk. De a Halolaj kapszula akár tartósan is fogyasztható!

És ami nagyon fontos, életkortól függetlenül, bárki bátran használhatja, akár gyermekek részére is ajánlható, mint az egyik legoptimálisabb étrend-kiegészítő.

Egészségünkre!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok