Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A HÓNAP NAHRIN TERMÉKE NOVEMBERBEN - FENYŐSZIRUP

nahrin fenyoszirup

Az őszi-téli időszak a légúti megbetegedések időszaka. Sokan tartunk is ettől a gyermekek miatt, őket talán még jobban megviselik ezen betegségek tünetei, főleg az orrdugulás, ami a lázat kivéve talán az összes tünetért felelős. A nátha, a megfázás, az influenza és sajnos az allergiák az ember életében leggyakrabban előforduló megbetegedések, amelyek alapesetben nem tartoznak a legsúlyosabbak közé, azonban jelentősen befolyásolják mindannyiunk általános állapotát, közérzetünket és munkaképességünket. Nyugodtan bevallhatjuk, legtöbbször orvoshoz sem megyünk, hanem magunk próbáljuk meg kezelni a betegséget.

TannenSirupŐsszel az időt sokan még melegnek érzik, nem öltöznek fel megfelelően, tehát egyszerűen: megfáznak. Az esetek többségében, ahogy korábban is említettük, a tünetek különösebb kezelés nélkül is elmúlnak kb. egy hét alatt, ám jellemző adat, hogy pl. az USA-ban évente több mint egymilliárd dollárt költenek a megfázás tüneteinek enyhítését szolgáló készítményekre.

Azonban nem elég csak a vírusok-baktériumok ellen harcolnunk, hiszen napjainkban már egyre több ember szenved a légúti allergiáktól. Ennek egyik kiváltó oka a levegő minősége, ami egyre rosszabb (és romlik folyamatosan), és amiben egyre több káros anyag mutatható ki. Ehhez járul még hozzá, hogy a városi környezetben élők száma megsokszorozódott, egyre kevesebb a friss (tiszta) levegőn aktív mozgást végzők száma. Ma már általánosan elterjedt jelenség, hogy a testmozgást is gyakran odabent, klimatizált helyiségekben végezzük…

nathaMint mindig, most is a prevenció, a megelőzés nagyon fontos, és ebben a Nahrin élen jár. A Fenyőszirup természetes anyagok kombinációja, melyeket évszázadok óta alkalmaznak a népi gyógyászatban, és melyek enyhülést hoznak a kellemetlen megfázásos betegségek során, illetve segítenek megelőzni ezek kialakulását.

Ehhez a termékhez is úgy válogatták ki az alapanyagokat, hogy azok kiegészítsék, erősítsék egymás hatását.

A fenyősarjat már hosszú ideje ajánlják különböző egészségügyi problémáknál (pl. köhögés, megfázás, reuma, köszvény stb.).

A méz is „ősi” házi szerként ismert köhögés és megfázás esetén.

Az édeskömény alkalmazási területe sokrétű: hiszen alkalmazzák nyugtatóként, nyákoldó-köptetőként és puffadás esetén is.

A hársfavirág izzasztó hatásáról ismert, ezért különösen ajánlott abban az esetben, ha izzasztókúra javasolt, ezen kívül növeli a szervezet ellenálló képességét.

A Fenyőszirup:

  • - ideális enyhítő szere a légutak megbetegedéseinek összes fajtájánál (köhögés, megfázás, hörghurut).
    - Kiegészítheti a reumánál és köszvénynél alkalmazott kezeléseket az orvos által javasolt gyógyszerek mellett.
    - Szabályozza az emésztést és enyhén diuretikus hatású (a vízvisszatartás ellen).
    - Egy régi recept új kiadásban, napjaink igényeinek megfelelően alakítva.
    - Ideális a hatóanyagok összetétele (a növényi kivonatok kölcsönösen kiegészítik egymást).
    - Tökéletes a krónikus légúti betegségekben szenvedőknek

Alkalmazása nagyon egyszerű, étkezések előtt 1-2 evőkanállal naponta akár magában, akár más folyadékban (tej/tea/víz) feloldva elfogyasztani.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok