Logo

MIT TEGYEK, HA JÖN A HIDEG????

boroka nahrin

Mindig nagy kérdés, amikor elindul az ősz, jönnek a hidegebb esték, reggelek, de napközben még nyár van. Jönnek a megfázások.

Aztán jön majd az az idő is, amikor már mindig hideg van. Esetleg átázik a cipő, és abban kell egész nap mászkálni… indul a hólyaghurut is.

Hogyan lehet ezekre felkészülni, megelőzni egyáltalán?

HÁT BORÓKA, BORÓKA ÉS BORÓKA!!!

Mert a 60 éves Boróka szirup az mindenhogy iható, de azért valljuk be, forrón a legfinomabb. (Ugye tudod, hogy ez 1954. óta változatlan, ősi svájci receptúra szerint készül?)

Nézzük, hogy mire is hat valójában!
- Élénkítő, serkentő, húgyhajtó, vértisztító,  jó alvást elősegítő.
- Segít a szabályos menzeszben, a kismedence minden problémájában. A kisebb vesekövek fájdalom nélkül távoznak.
- Meghűlés, nehezített légzés, reuma, ízületi gyulladás, húgyhólyaggyulladás, cukorbetegség esetén ajánlott, méregtelenítő hatású.
- A boróka szilárdítja a belső erőt és az önbizalmat. Különösen akkor, amikor csőstől jönnek a kudarcok!
- Jelmondata: ERŐ ÉS NYUGALOM BIRTOKÁBAN, NE FÉLJ SEMMITŐL!

Képzeld, amikor 2010-ben, Antaljában az oroszországi Nahrinosoknak adtam elő a mi magyar sikereinkről, akkor a szünetben odajött hozzám néhány Szibériában élő hölgy. Elkezdtek faggatni, hogy mit tapasztaltunk a Borókáról még. Hát én nem igen tudtam többet, de ők megosztották velem a tudásukat. Náluk nagyon drága és messze van minden orvosi segítség, tehát maguknak kell megoldani sok mindent.  Két dologban kiemelkedő volt ez a szirup.

  1. Ha valaki nincs jól, gyenge, rossz a közérzete, akkor adnak egy üveggel belőle. Ahogy elkezdi inni, egy héten belül, kihoz belőle minden letokolt gyulladást, belobbantja, majd ahogy issza tovább, szépen meg is oldja a bajokat. Általános méregtelenítőként használják. Ők úgy hívták „diagnosztikus szer”. Hiszen azt is megmutatta, amit nem tudtunk előtte.
  2. A másik, amire felhívták a figyelmem, hogy ha valakinek évek óta nem sikerült a gyermekáldás, és más miatt elkezdte enni, 1-2 hónap után, ahogy a gyulladások elmúltak a szervezetéből, megjött a baba is. Szóval már előre figyelmeztetik azt aki eszi, vigyázzon, mert sokkal könnyebben „úgy marad”. Persze, van akinek ez nagy öröm, és hihetetlen ajándék, de persze jó tanács annak, aki már lezárta a gyermekvállalási időt!

Üdvözlettel:
dr. Harsányi Edit
orvos-marketing igazgató

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.