Logo

NYÁRI FELFRISSÜLÉS

nyaerf01

Kedves Életfások!
A nyár számtalan örömöt nyújt nekünk, de igazán akkor élvezhető, mikor frissnek érezhetjük magunkat. Ez az alapvető igény olyankor is, mikor dolgozunk vagy nyaralunk. Nekünk ez könnyen megoldható. Ugyanis a Just már rég bebizonyította, hogy ebben tud remek segítséget nyújtani, méghozzá néhány pillanat alatt.
A nyári kánikulában inkább a gyors, frissítő tusolást választjuk, mintsem a hosszas, kádban való fürdést.
havasi gyopar habsprayA Just exkluzív termékei a habtusfürdők.
A Havasi gyopár habspray ideális termék a nyári kánikulához:
- Tökéletesen, de kíméletesen tisztítja a bőrt.
- Felfrissíti a bőrt, dezodorál, csodálatos, friss és hűvös illatot kölcsönöz a bőrnek.
- Kiválóan hidratálja a bőrt és biztosítja a rugalmasságát, a hydrolipid réteget visszaállítja.
- Tonizálja és táplálja a bőrt.
- Véd a környezeti ártalmak ellen.
- Bársonyossá és egészségessé teszi a bőrt.
- Csökkenti az irritációt.
Aktív komponensei:
- Havasi gyopár extraktum: ez az unikális növény védi a bőrt az irritációtól és a gyulladástól, puhít és hidratál, az antioxidáns hatásának köszönhetően öregedésgátló.
- Aloe Vera: gyulladásgátló, összehúzó, hidratáló és puhító hatású, gyógyítja a rovarcsípést, az égést, csökkenti a pollen allergiát, ekcémát, gyulladást és irritációt.
- E-vitamin: erős antioxidáns, erősíti az immunrendszert, javítja a keringést, a kapillárisok tónusát, kisimítja a bőrt.
- A-vitamain: fokozza a bőr fiatalítását. Acne, sebek, horzsolások, fekélyek gyógyulását fokozza, a bőr szárazságát csökkenti.
- Menthyl lactate: hűsítő komponens, ami azonnal, intenzíven és tartósan hat.
- Növényi glicerin: tökéletesen hidratál, puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

malyva habtusfurdo sprayHasználata tanácsos az egész család számára, elsősorban az érzékeny bőrű embereknek érdemes, de kitűnő termék a sportolóknak, főleg az edzés után. Ideális azoknak, akik sokat izzadnak!

A Mályva habtusfürdő spray egy unikális, 3 fázisú termék. Tehát tökéletesen biztosítja a bőr tisztítását, táplálását és védelmét. Emellett talán a legigényesebb és legfinomabb Just-os tusfürdő.
- Ugyanúgy, mint a többi tusfürdő tökéletesen tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt.
- Csökkenti az irritációt és a gyulladást.
- Visszaállítja a bőr védő hydrolipid rétegét, ezzel fokozza a bőr antiszeptikus hatásait és megakadályozza az idegen anyagok és mikroorganizmusok behatolását a bőr felületéről a szervezetbe. Stimulálja a bőrsejtek regenerációját, tehát fiatalítja a bőrt.
- Fokozza a bőr tónusát, rugalmasságát.
- Rendszeres használat során fehéríti a bőrt, halványítja a pigment foltokat.
- Tartós dezodoráló hatással rendelkezik.
- Csodálatos egyedülálló illattal bír.

Fő aktív komponense: erdei mályva extraktum, amit friss virágokból és levelekből nyernek. A mályva már az ősi idők óta különböző népek használják kozmetikai és gyógyítási céljából. A mályva extraktum B-, A-, C-vitaminokban gazdag. Ezek segítségével nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, valamint csökkenti az ödémát. Magas koncentrációban lévő értékes anyagok segítségével védőréteget képez a bőrfelületen. Ez szabályozza a bőr faggyú termelését. A mályva extraktum erős hidratáló hatással bír. De egyik legjelentősebb hatása, hogy aktivizálja az immunrendszert.

Használata mindenkinek javasolt, aki tökéletessé kívánja varázsolni a bőrét. Hiszen fiatalít, kellemes érzést nyújt a bőrnek és emellett csodálatos aromával rendelkezik. A kánikulában kellemesen frissíti a bőrt és hatása sokáig tart.

Nyáron a fokozatos frissességre törekszünk, és persze fontos, hogy ez a frissesség tartós is legyen. Ilyenkor keressük az ideális dezodort. Egy ilyen dezodort ki lehet választani a justos termékek közül.

Először is fantasztikus pszicho-emocionális hatással rendelkeznek. Tehát feltöltenek minket lelkileg és szellemileg. Emellett nyugtatják, fertőtlenítik, hidratálják, tonizálják a bőrünket, gyulladásgátló hatásúak, közben tökéletesen érvényesítik a fő funkciójukat, vagyis tartósan szagtalanítanak. Ugyanis rengeteg értékes növényt tartalmaznak. Sokan például nem tudják, hogy maga a verejték szagtalan. A verejtékezés során a kellemetlen szagot a baktériumok okozzák, amelyek rátelepednek az ember bőrére. A baktériumok előszeretettel szeretnek beköltözni a hónalj alá, a talpra, illetve az intim részekre. De „laknak” a háton, a hason, a köldök tájékán és a tenyéren. Egyrészt védik a bőrünket a patogén baktériumok behatolásaiktól, másrészt használják a bőr verejtékét és a faggyút havasi gyopar golyosmalyva golyosa saját táplálásához és szaporodásához. Ezek a baktériumok speciális anyagokat, nitrozaminokat termelnek. Azok pedig adják a verejtéknek a kellemetlen szagot. Érdekes, hogy minden egyes embernek specifikus (sajátos) szaga van. A Just dezodorok tökéletesen szagtalanítanak, amellett, hogy nem károsítják a bőr normális mikroflóráját.

A két golyós dezodor, a Mályva és a Havasi gyopár különlegesen finom illatúak. Nem tartalmaznak szeszt (tehát egyáltalán nem szárítják a bőrt), nem okoznak bőr irritációt, tökéletesen frissítik a bőrt. Hatásuk szintén 15-20 óráig tart és ugyanúgy savas (4.0-5.0) pH értékkel rendelkeznek. Ezzel megakadályozva a patogén baktériumok szaporodását.

deo plus sprayEgy másik dezodor, a Deo Plus spray hosszas (15-20 óra) dezodoráló hatással rendelkezik. De akár 3-4 óránként is lehet ismételni a használatát. A fő összetételei a virágok: kamilla, orbáncfű, zsálya, cickafark, hegyi árnika, parlagi rózsa, orvosi ziliz. Ennek az egyedülálló csokornak köszönhetően csökkenti a bőrirritációt, gyulladást, táplálja, rugalmassá teszi a bőrt és véd a környezet káros hatásaitól. Egy pici szeszt ugyan tartalmaz (ez erősíti a baktericid hatását), de ennek szárító hatását teljesen kompenzálják a benne lévő gyógynövény kivonatok. A pH értéke 4.0-5.0.

deo intim lemosoA negyedik dezodor, a Deo Intim (intim lemosó) igazi különlegesség, ugyanis ez egy sűrű lemosó folyadék, amelyet az intim zónák ápolására fejlesztettek ki. Összetételeinek köszönhetően (orvosi ziliz, hamamelisz, kamilla, aloe vera, búzacsíra olaj, E-vitamin, biszabolol, glükóz) tartósan dezodorál, de emellett gyulladásgátló, baktériumölő és fertőtlenítő hatással rendelkezik. Nagyon fontos, hogy segít fenntartani az enyhén savas hüvely nyálkahártya pH-értékét és így védi a hüvelyflórát. Egyébként nemcsak a nők, de a férfiak intim zónájának ápolására is javasolt. Természetesen ezeket a termékeket egész évben javasolt használni.

Igazi feltöltődést és kikapcsolódást kívánok Nektek! Legyen ez a nyár élményekben gazdag és energikus!

Tisztelettel és szeretettel:
Dr. Dacko Natalja
Egészségügyi Team

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.