Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

V. Csapattalálkozó Debrecenben II.

 

Onnan folytatom, ahol a múltkor abbahagytam, a szünettől.

Az előadások között persze jutott idő egy kis felfrissülésre, Citromfű tea és Sojafit kóstolásra. Személy szerint örültem, hogy újabb ízekkel ismerkedtem meg. Ráadásul volt tombola is, ahol sikerült megnyernem a főnyereményt, három nagyszerűnek ígérkező termékkel. (Azóta persze kipróbáltam a Relax habfürdőt amúgy golgotavirágosan, és Ricsike is nagyon szereti a Nahrosan minit. A Lamelloderm testápolót pedig tényleg nagyon jól esik használni. Kényeztetés felsőfokon.)

A harmadik előadó, Karasszon Dezső, az augusztusi akciókról beszélt. Róla is menten kiderült, hogy nem hétköznapi figura. Nagy lelkesedéssel, a humor egy más műfaját felvillantva, családi fotókkal hitelesen illusztrálva mutatta be az augusztusban elérhető, megvehető és megehető termékeket. Fecó felkonferálásából korábban kiderült, hogy egy 21%-os üzletet vezet testvéreivel ez a 36 éves fiatalember.

A következő előadó egyenesen Veszprémből érkezett. Korponay Ferenc számomra valóban a tudást, az alázatot, az emberek gyógyítása iránt érzett elhivatottságot testesítette meg. Sokoldalú természetgyógyászati praxisában, amely ötvözi a tibeti gyógyító masszázs, reflexológia, csontkovácsolás, bioenergetika elemeit is, sikerrel használja a Just-Nahrin termékeket. Fantasztikus érzés volt energiát kapni tőle, utasításait követve megmasszírozni bizonyos pontokat, ezzel erősítve immunrendszerünket.

Végül a csapattalálkozó háziasszonya, Dr Harsányi Edit egy könyvet ajánlott a figyelmünkbe, amely szerint a hálózatépítéshez a NEM-eken keresztül vezet az út, amelyek szükségszerűek a siker eléréséhez. Kiderült, hogy éppen ezektől a NEM-ektől félünk az élet különböző területein.

Ezzel a kis könyvajánlóval és a legsikeresebb csapattársak, valamint a program szervezőinek megjutalmazásával zárult a csapattalálkozó. A haverok, buli, fanta helyett a Just-Nahrin, vadas, salsa képviselte a kulináris, zenei és egyéb szórakoztató elemeket. Nagy tanulság volt számomra, hogy lehet egy többórás konferenciát nem száraz, kiégett aggyal is zárni.

Végezetül - de nem fenyegetésként, áh, dehogy - a Korponay Ferenc által idézett tibeti mondással zárnám, mert nagyon elgondolkodtató mindannyiunk számára:

„Ha nincs elég időd és pénzed az egészségedre, majd lesz a betegségre.”

Szinte biztos vagyok abban, hogy a Csapattalálkozó résztvevői máris sokat tettek annak érdekében, hogy szóval és tettel felvegyék a harcot a betegségek megelőzése és leküzdése érdekében.

Drake Szilvia

Drake Szilvia

Az esemény további képei:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok