Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Életfa konferencia – egy kicsit másként

Életfa, konferencia, Just, Nahrin, csapatépítés, Svájc, minőségKedves Barátaim, Erzsike, és András!

Ígéretemhez híven leírom, milyen érzésekkel jöttem el a LX. Életfa Konferenciáról.

Először is az Emberi magatartás gyönyörű példáját említeném meg. A busz 21 fős volt. 21-en akartak nekem segíteni - akik mind észrevették -, mert igencsak rossz állapotban mentem el. Nem azért, hogy másokat megfertőzzek, hanem, hogy ne hiányozzak.

 

 

Egy előadást kitevő referenciát tudok adni abból, hogy milyen fantasztikus eredményeket értem el egy nap alatt. Állóképességem a körülményekhez mérten megmaradt, mert mindenki segített valamivel.

Koktélt kaptam, amiben Echinacina, 31-es olaj és Vivi Aloé volt, Erzsike légfrissítőzött Eucasol-lal, a társak nyugtatták a szervezetemet mindennel, ami a kezük ügyében volt.

Vitamintablettától kezdve a Teafaolajig... szóval.. Köszönöm!

Megjegyzem estére elkezdett felszakadozni a makacs lerakódás a hörgőimben, és negyednapra remek előadást tartottunk a böszörményi csapatnak...

4 nap alatt... Na, ez még nekem is csoda volt.

Érdemes volt betegen végighallgatni a konferenciát, mert nagyon értékes információkat adtak át az előadók. Most érezhettem az összefogást, az ének alatt sírtam.

Schmidt Ferenc igazgató úrnak gratulálok az eredményekhez, és ahhoz a fantasztikus egyedülálló cselekedethez, amellyel bebizonyította, mellyel bebizonyították, hogy kiállnak a termékek tisztasága mellett,

Igen, a Svájci termékek egyedülállóak!

Mindenképpen köszönöm a lehetőséget, és még egyszer: éljenek az Életfások, ez a CSALÁD, akik kitartottak az épp nem „egészségét élő” társuk mellett.

KÖSZÖNÖM!

 

Jónási ELvira

parapszichológus

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok