Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

20 ÉVES AZ ÉLETFA PROGRAM

berkesz0

Ennek keretében 2020. június  20-án egy online Életfa napon vettem részt lányommal és csoporttársammal együtt.

Sokféle programban vettünk részt:
filmvetítések,
éneklés,
tombola,
klubok,
20 év visszaemlékezései,
torna,
világrekordok felállítása,
honismeret,
kirakó + szabadulószoba,
online főzőverseny.

berkesz5

Beneveztünk hárman a csapat főzőversenyre: Csonka Jánosné, Józsa Éva Zsuzsanna és én, Vénuszlányok néven. 

A menüsorunk gazdagra és ízletesre sikerült. E helyen megosztunk Veletek néhány recepetet. A közös elemek mindegyik ételben a Just-Nahrin termékek.

Kukoricakrém leves / Nahrom fűszer, borsfűszer, fokhagymás fűszer

berkesz2

  • 20 g vaj
  • 440 g morzsolt kukorica (konzerv, vagy friss)
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 5 nagy csipet só
  • 200 ml víz (vagy a kukoricabefőtt leve)
  • curry (őrölt)
  • kukoricadara (ízlés szerint)

Elkészítés
A vajat olvasszuk meg egy lábasban rádobjuk a hagymát. A kukoricadarát beleöntjük, ezután a leszűrt konzervet, vagy friss kukoricát tegyük rá. Fedő alatt kezdjük el párolni a kukoricát. Ezután öntsük rá a vizet, adjuk hozzá a sót, és kis lángon, fedő alatt pároljuk puhára a kukoricát. Mikor puhára pároltuk a kukoricát, levesszük a tűzhelyről, hozzáadjuk a curryt majd botmixerrel alaposan összeturmixoljuk. Forrón, szőlőmagolajjal megöntözve, pirított tökmaggal tálaljuk az elkészült kukorica krémlevest.

Sült csirkecomb / Csirkehús fűszer, Gourmet fűszer fokhagymás fűszer

berkesz6

Nahrin fűszerekkel pácolva (csirkehús fűszerrel, és gourmet mix és fokhagymás fűszerrel és lenmagolajjal), sütőzacskóban sütöttük.

Nagyon jól éreztük magunkat, finomakat ettünk, sokat nevettünk, köszönjük az élményt!

Szeretettel:
Berkesz Judit

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok