Logo

A 87. ÉLETFA KONFERENCIA HÁZIASSZONYA VOLTAM

r eva

"A FÉNY CSAK ABBAN VÁLIK ÁLDÁSSÁ, AKI MÁSNAK IS AD BELŐLE!"
                                                                                                 Hamvas Béla

Igazi örömmel és hálával tölt el, s egyben izgalommal, ha az Életfa Konferenciánk háziasszonya, egész napos „ bemondónője” lehetek. A felkérés megtiszteltetés, amely során a tőlem telhető legjobbat szeretném adni.
Február 15-én sem volt ez másképp, egy jól előkészített, és megszervezett, profi előadókkal és előadásokkal felépített Konferenciát könnyű volt összehangolni azzal a szép üzenettel, hogy:

„AZ ÉLETFA PROGRAM 20 ÉVES!”

Aki részese volt e napnak, biztosan tudja, hogy miről beszélek….

Schmidt Ferenc Igazgató Úr nyugalmat, biztonságot árasztó és előre mutató gondolatai segítettek ráhangolni bennünket az egész napra.
Ilya Malikov JUST export managere  szemléletesen, családias hangvételben mutatta be új termékünket, a Mezei virág krémet, amely a „kozmetikumok svájci bicskája”! A közkedvelt, megújuló mályva vonalról is sok érdekes információt hallhattunk.

Köszönjük Balogh Péter – tolmácsunk – munkáját, aki szinte észrevétlenül, nagyon profi módon érthetővé tette számunkra a svájci prezentációt.

Hihetetlen, mennyi energia, dinamizmus, kreatív ötlet valósulhat meg egy online marketingről szóló előadásban. Erre egy szemléletes példát láthattunk Nagyházi Marikától - Just referenstől, SZÉPSÉGMARKETING c. prezentációjában.

Őszintén bevallom, sajnálhatja, aki nem hallotta dr. Harsányi Edit orvos-marketing igazgatónk: TÉLI GYERMEK című egészségügyi előadását. Ötletgazdagsága és humora éberen (és ébren) tartja a hallgatóságot, s mind e közben a szakmai, praktikus orvosi tanácsai sokunk számára nagy segítséget jelentenek.

Szabó Tamás mosolygós tornája, a referenciák, a rengeteg elismerés és jutalmazás, a tombolák, a Gyermek Klub jelenléte, mind-mind emelte a nap színvonalát.

S ezt Verebes Linda és Pindroch Csaba színművészek karneváli előadása, s a rögtönzött Életfa Színtársulat szereplése méltó módon megkoronázta!

No! Aki nem volt ott, ezt (is) sajnálhatja! Ez a premier felébresztette, megnevettette, magával ragadta a közönséget. Ez úton gratulálok (bátorságukért is!) a szereplőknek, minden elismerésem Lindának és Csabának a rendezésért!

A 87. Életfa Konferencián a célom az volt, hogy minden színpadra lépőt felépítsek és közelebb vigyem a hallgatósághoz. s egységes egésszé kapcsoljam a nap valamennyi előadását. Könnyű dolgom volt, mert a saját nagy Családom – az ÉLETFA CSALÁD - előtt szerepelhettem!
Ebben a napban volt: szakmaiság, új ismeretek átadása, tapasztalat, megerősítések, üzleti-marketig, vidámság, kultúra, öröm, ünneplés…stb = ÉRTÉK!!!

Van, aki annak örül, mert ott lehetett, van, aki sajnálja, hogy nem…. de javaslom, mindenféleképp írd be a HATÁRIDŐ NAPLÓDBA:

2020. április 18. NAHRIN ÉLETFA KONFERENCIA !

Én ott leszek…….

Sok - sok szeretettel:
Rigó Éva
a konferencia háziasszonya
21 %-os Vezető Tanácsadó

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.