Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

CSALÁDI SPORTNAP NÁDUDVARON

nu nyit

2019. július 20-án Nádudvaron a Jókai Sportcentrum és Gyógyfürdő családi sportnapra Hajdú Anna a rendezvény szervezője hívta meg a Just-Nahrin csapatát, gazdagítva ezzel az egészségesebb élethez nyújtotta lehetőségeket. A programra látogatók részt vehettek egészségi állapotot megmutató méréseken, masszázson, láthatták a helyi csoportok bemutatóit és megismerkedhettek az életfaprogram nyújtotta lehetőségekkel.

A négy főből álló csaptunk napokkal előtte elkezdte a szerveződést ki mit hoz a szereplésre. Rigó Éva, Gali Károlyné, Kiss Lajosné szponzoraim összehangolt munkájukkal, magas szintű szakmai tudásukkal, segítőkész hozzáállásukkal minden érdeklődő kérdésére kielégítő választ adtak.

nu kereszt

Schmidt Ferenc Igazgató Úr jóvoltából mindenki, aki meglátogatta sátrunkat egy kis emlékeztető promócióival, hűsítő és ízletes kóstolókkal bővíthette információját az egészségesebb életmódhoz.

Az aktív érdeklődés, a jó hangulatban telő beszélgetések az időt feledtető hasznos információáramlások azon túl, hogy nagyban bővítették az érdeklődők és a mi tudásunkat, kézen fogható eredményt is hoztak. 20 fő megadta az elérhetőségét és készek további információ befogadására, 2 fő regisztrált és helyben leadta rendelését.

Hálás vagyok ezért a csodás napért, köszönet minden szereplőjének.

Császár Zsuzsa

nu montazs

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok