Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

DÜBÖRÖG AZ ÉLETFA BEACH ROAD SHOW

ebrs1

Idén nyáron sem lógatjuk a lábunkat, hiszen múlt hétvégén elindult az Életfa Beach Road Show, melyet a tavalyihoz hasonlóan most is partnerünkkel, Czanik Balázzsal viszünk végig a nyáron. Új partner is csatlakozott hozzánk, az Életfa Élelem vezetője, Nagy Ákos, aki egészséges köretek forgalmazásával foglalkozik. Ehhez kínáljuk mi a kiváló fűszereinket. Velük közösen jelenünk meg az Egészségfesztivál állomásain.

Első állomásunk a Miskolctapolcai strand volt, ahol természetesen velünk tartottak és aktívan részt vettek vezetőink, Szilágyi Ildikó és Zsigmond Tamásné Jutka.
Szuper napunk volt gyönyörű napsütéssel, jól éreztük magunkat!

Fogadjátok szeretettel a képes beszámolót erről a hétvégéről sok szeretettel:
Anita és az Életfa Program csapata!

ebrs3

„Igazán csodás nyári hétvégén volt az első 2019-es Életfa Beach Road Show a Miskolctapolcai strandon. Igazi melegben, nagy érdeklődéssel kísérve telt el a két nap, ahol sok érdeklődő fordult meg az Életfa Program sátránál. Tanácsadóként bizony volt dolgunk, aminek nagyon örültünk. Szinte mindenki kíváncsi volt a fűszereinkre. Egy-egy kanál zöldséges kölessel (köles bizi) kóstolták végig és izgatottan vitatták meg barátaikkal, hogy melyik is ízlik a legjobban. Nehezen tudtak dönteni, de ez szerintem érthető, mert én is nehezen tudnék választani a Tengeri algás, a Nahrom, a Fokhagyma és a Bors fűszereink közül. 

ebrs2

Életmód és termékhasználati tanácsokkal láttuk el az érdeklődőket, akik közül sokan már abban a pár percben bizalmukba fogadtak. Ezeknek a kapcsolatoknak a későbbiekben is lesz folytatása. Kicsit fárasztó, de igen hasznos hétvégén vagyunk túl. Jöhet a következő állomás!”

Üdvözlettel: Zsigmond Jutka

„Óriási megtiszteltetés, bizalom, felelősség és hatalmas lehetőség. Ezek a szavak jutnak eszembe most, amikor felidézem a hétvégi kiállításunkat! Megtiszteltetés, hogy mi vihettük a termékeink, a cégünk, a Csapatunk jó hírét, hogy a látogatók rajtunk keresztül ítélték meg a Programunkat! Egy egész napos kiállítás kemény munka.  Állóképesség, koncentráció, fizikai és bátorság, komfortzóna erőpróba is! Az a jó, ha annyira szereted a hivatásod, annyira élvezed, hogy mindezt nem érzed, nem látszik rajtad, mikor kedvesen kóstoltatsz, felveszed a kapcsolatot, megszólítasz, mikor kezeled a standodnál megállók problémáit, választ adsz a kérdésekre. A nap végén aztán, jöhet egy jól megérdemelt lazító Just fürdő... és akkor érzed igazán, hogy ez  igen...“férfimunka volt”  Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem ennek a példaértékű csapatmunkának, hogy Vezetőmmel együtt a kiállítás eredményeként nem csak értékesítéssel, de új Törzsvásárlókkal is gazdagíthattuk a Csapatunkat! Good bye Miskolctapolca, pénteken, július 12-én pedig, hello Bogács”!
Szeretettel: Szilágyi Ildikó

 

monti1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok