Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KONFERENCIA A NAPSUGÁR CSAPATBAN

Zs nyit

Az Életfa Program Napsugár Csapatának Konferenciáján voltam háziasszonya egy májusi szombaton.

Már nagy izgalommal vártam a konferencia napját, mert a rám bízott feladat, az előadók sokszínűsége, az újabb szeretettel teli találkozások egy újabb csodás napot ígértek.

ZsJ1

A várakozásomnak megfelelően ismét színes programmal telt el a szombati nap, ahol Igazgató Úr útmutatását követően holisztikus fogászatról hallhattunk, majd a vegán étkezés rejtelmeibe avattak be minket, ebéd előtt pedig okosító tornánk is volt. Így már okosabban tudtuk elfogyasztani a szeretetvendégség és a vegán étterem kínálta finomságokat.

  

ZsJ2

Soós Judit versmondásával kápráztatott el minket. Délutáni programunkban Schmidt Judit vitt el minket a Nahrin világába, majd Pál Ilona doktornő vizsgálta a reflux és a stressz kapcsolatát. Ezt követően Varga Gyula kísérlete gondolkodtatott el minket. Kramcsák Mónika saját tapasztalatán alapuló beszámolója is nagy hatással volt a hallgatóságra. Volt kerekasztal beszélgetés, majd Szilágyi Ildikó előadása koronázta meg ezt a tartalmas napot.

ZsJ3

Mit is jelentett nekem az a nap?

  • Fejlődést, mert újabb feladatot kaptam, amit a legjobb tudásom szerint próbáltam végrehajtani.
  • Tudást, tanulást a számos előadás révén ismét sok információra, összefüggésre tettem szert, amit elraktározhatok, továbbfejleszthetek és felhasználhatok a magánéletemben és a környezetemben egyaránt.
  • Szertettel teli „Napsugaras” környezetet, ami mindig elvarázsol. Ismét meggyőződhettem, hogy mennyire sokszínű a csapatunk.

ZsJ4

Mit is kívánhatnék még?

  • Talán csak annyit, hogy sok ilyen színes, tanulós, közösség építő programban vegyünk részt együtt. A konferencia minden percét élveztem.

Köszönöm a megtiszteltetést és bizalmat, hogy újra háziasszonya lehettem a Napsugár Konferenciának!

Mert együtt mindig könnyebb!

Zsigmond Tamásné

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok