Logo

VÍZ, ZENE, VIRÁG FESZTIVÁL TATA - 10 ÉVES A GYEREK KLUB

4377 viz zene virag fesztival tata

Június negyedik hétvégéjén Tatán rendre százezrek gyűlnek össze, és élvezik a térség és hazánk egyik legnagyobb összművészeti rendezvényét, a Víz, Zene, Virág Fesztivált. Hét színpadon, valamint az Öreg-tó felszínén és a tatai vár vadregényes kertjében zajlanak az események: koncertek, kiállítások, vásárok, gyermekprogramok, versenyek. A háromnapos forgatag csúcspontja a hagyományos szombat esti műrepülő show, majd az azt követő, több tucat lámpással kivilágított csónakot és hajót felvonultató vízi karnevál, illetve a tűzijáték.

A fesztivál nevében is igyekszik tükrözni értékeit. A víz a környezetünk védelmét, az egyre fontosabbá váló ökológiai tudatosságot jelképezi. A zene a társadalmi befogadást, a toleranciát, a közösség felé való nyitást fejezi ki. A virág pedig a testi-lelki harmóniát jeleníti meg a rendezvényen, díszletet, hátteret és keretet adva az eseményeknek.

Víz

A háromnapos rendezvény igazi kuriózum: zene, gasztronómia, egészség, sport, környezettudatosság, kézműves műhelyek – azaz szórakozás és értékközvetítés egyben, ahol minden korosztály talál kedvére valót.

Az elmúlt esztendőkben rendre százezrek fordultak meg a Komárom-Esztergom megyei városban, így nem túlzás azt állítani: mára a népes hazai fesztiválmezőnyben egyedülálló gyermek- és családközpontú rendezvénnyel Tata és a Vízzene – ahogy sokan rövidítik a nevét – végérvényesen elfoglalta az őt megillető helyét a hazai fesztiváltérképen.

Tatán e fesztiválon ünnepli az ÉLETFA PROGRAM ÉLETFA GYEREKKLUB 10 éves jubileumi rendezvényét!

Találkozzunk Tatán!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
értékesítési igazgató

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.