Logo

AZ ÉN SIKERSZTORIM - SVÁJCBA UTAZHATTAM AZ ÉLCSAPATTAL!

aess

Már évek óta ismerkedtem a termékekkel, családon belül próbálgattam és rá kellett jönnöm, hogy ezek a termékek csoda a kezünkben. Mind egytől egyig rendkívül hatásos. 2 éve kezdtem tapasztalataimat komolyabban megosztani ismerőseimmel, környezetemmel és láss csodát ők sem csalódnak, sőt egyre több terméket kipróbálnak.

Sok kisgyermekes családnak segítek a termékekkel immunerősítés, vitaminpótlás terén, nagy hangsúlyt fordítok az egészségmegőrzésre, egészséges életmódra próbálom nevelni gondozottaimat is a védőnői körzetemben.

aess 1Augusztusi képzésünkön megkaptam az Egészségterv tanácsadói címet, mellyel képes vagyok a családoknak személyes egészségtervet készíteni, megtervezni hónapról hónapra, miként is tehetnek egészségükért.

Szponzorom Karcza Sándorné Aranka segítségével történt meg tavaly a Svájci utazási versenyre való jelentkezésem és a szerencse mellém állt, lehetőségem nyílt idén augusztusban a Just-Nahrin csapattal Svájcba utaznom. Felejthetetlen élmény volt számomra. A buszon a hangulat nagyon jó volt, a különböző programokon való részvétellel tudásunkat és élménytárunkat gazdagítottuk.

A Just gyár látogatása volt számomra a legnagyobb élmény, testközelből figyelhettük a termékek gyártási folyamatát, laboratóriumi munkálatokat, esszenciális olajak előállítását, stb.

Az utazás folyamán még több motivációt kaptam a vezetőktől munkám folytatására, a kemény munka meghozza a gyümölcsét!

Köszönöm, hogy a csapat tagja lehetek!

aess 2

Jelentkezésemet leadtam a jövő évi versenyre is, teszek érte, hogy meglátogathassam a Nahrin gyárat is. 😊

Köszönöm szponzoromnak, Karcza Sándornénak a sok támogatást és Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak a lehetőséget!

Zsiros-Takács Timea
védőnő, egészségterv tanácsadó

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.