Logo

ÉLETFA PROGRAM ROAD SHOW - 2018.08.12.

WESSELÉNYI STRAND, BALATONALMÁDI

eprsSzponzorom az egyik konzultációnk alkalmával megkérdezett, lenne e kedvem és időm eljönni vele az Életfa Program keretein belül egy Road Show-ra Czanik Balázzsal.

FOGALMAM SEM VOLT MIRE MONDTAM IGENT!

De igent mondtam!!! Aztán az agyam megpróbálta megmagyarázni nekem, miért nem kellene elmennem! „Nem érsz rá, fáradt vagy, pihenned kell, ott vár a vasalni valód….” Sorolhatnám.

eprs 1Küzdöttem vele. Megpróbáltam neki megmagyarázni, hogy ez JÓ LESZ NEKEM! ERRE NEKEM SZÜKSÉGEM VAN! Megismerkedek az Életfa Program keretein belül dolgozókkal, kikapcsolódok, mégis csak a Balatonra megyek, legalább személyesen megismerem Czanik Balázst, stb.

Ezekkel a gondolatokkal vívódtam. Eljött a nagy nap! Bebesi Nórával elindultunk együtt Tatáról. Nórit csak látásból ismertem. Elhatároztam, egy jót fogunk beszélgetni az úton és sokat fogunk nevetni. Szuper lesz ez a nap! Sikerült a Delfin csapatból a szponzoromon kívül valakit megismernem közelebbről. Már az úton nagyon jól éreztük magunkat.

Mikor odaértünk, csak azért nem remegett a lábam, mert szégyelltem volna, ha más is látja. Egyben kellett maradnom. Nóri közvetlensége sokat segített, aztán meg nem értem rá ezzel foglalkozni.

eprs 2Nagyon nehéz szavakba önteni azt a sok jót és újat, amivel ott találkoztam…

A szponzorom, Hegyi Gyöngyi támogatott bennünket, vigyázott ránk. Tette mindezt úgy, hogy nem helyettünk dolgozott, hanem tanított.

Czanik Balázs a nagy melegben gondoskodott arról, hogy mindenki egy kicsit átmozgassa magát a Balaton vizében, de azt hiszem a képek magukért beszélnek! :)

eprs 3A cég támogatásával, aki a termékeket hozta és bontotta meg, rengeteg emberrel beszéltem és láthattam mit váltanak ki a termékek mintái, a terméktapasztalatok masszírozáson keresztül, egy Pedibon-nal való láb lefújásán keresztül, egy Guduchi Roll-on használatával. Még ma is dolgozom fel az élményeket!

eprs 4Sokat láttam, tanultam és tapasztaltam ezen a napon!

Köszönöm, hogy ott lehettem és köszönöm mindenkinek, aki ott volt velem!

Úgy gondolom JÓ CSAPAT VOLTUNK!

Üdvözlettel
Varga Adrienn
Egészségterv Tanácsadó

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.