Logo

Csupaszív Ünnepi Találkozó

cscstv

Egy új helyen, új csapat közreműködésével szerveztünk Csoporttalálkozót december 13-án. Balogh Andrásné Erzsike, Balogh András és a Csupaszív csapat tagjainak közreműködésével szervezkedtünk. A hajdúböszörményi Petőfi Ház gyönyörű nagyterme ideális helyszíne volt az ünnepi, de még is fontos szakmai anyagokat megismertető találkozónknak. A Csupaszívekhez az utóbbi időben kevesebb hír jutott el, így lelkesen készültünk, hogy néhány órában sok-sok érdekességet, aktuális információkat adjunk át a résztvevőknek.

Bemutattuk a Just és Nahrin több évtizedes fejlődését. Beszéltünk a decemberi hónap témájának fontosságáról, és arról, hogy mit is jelent nekünk az Életfa Program.

Megtudtuk, hogy miért fontosak a szakmai kapcsolatok a mi munkánkban, és megismertük a 8 éves Gyerek Klub történetét.

A karácsonyi ünnepek közeledtével a terembe ünnepi hangulatot varázsoltak a Csicsergő Csapat tagjai. A kóstolót az érkező vendégek készítették-hozták nagy szeretettel, amiket finom Ice teával öblíthettünk le.

Jó volt találkozni a régi ismerősökkel, megismerkedni újakkal! Nagyszerű érzés részesévé válni egy szeretetteljes, vidám csapatnak! Örülök, hogy kollégáimmal együtt én is Veletek lehettem!

Vargáné Marika

A további képekhez KATTINTSON IDE

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.