Logo

CSODA BÜKKSZENTKERESZTEN

csb

Június 10-ét Bükkszentkereszten töltöttem a Kemencés napon, ahol az Életfa Programot, a Just és Nahrin termékeket népszerűsítettük szponzorommal, dr. Harsányi Edittel és a Molnarin kis csapatával.
Ezen a napsütötte délelőttön egy idősebb hölgy határozottan közelített a sátorunkhoz, én pedig eléje mentem és megszólítottam. A néni az ízületeit fájlalta, így egyből ajánlottam neki a Boróka krémet, megengedte és be is kentem a kézfejét és az ujjait. Közben jól elbeszélgettünk és további termékeket is ajánlottam a panaszaira.
A beszélgetés során kiderült, hogy a 85 éves Klárika néni éppen 3 hetes pihenőjét tölti Bükkszentkereszten, rendszeresen jár túrázni a barátnőjével, bebarangolják Magyarországot. Még nekem is ajánlott érdekességeket Zemplénben. Sokat olvas, kedvenc könyveit le sem tudja tenni, ezért bizony elfárad a szeme. Meglepődtem, hogy idős kora ellenére mennyire aktív életet él, nagyon szimpatikus volt, és egyből átvillant az agyamon, hogy én is ilyen aktívan akarok élni majd, és persze jó egészségben!

csb 2

Gondoltam, ha ilyen közösségi ember, akkor nemcsak a termékekről mesélek, hanem az Életfa Programról is és hívtam az Életfa Baglyok klubba, a Garai utcára Dr. Harsányi Edithez. Na ekkor az emlékei mélyére ásott... Garai utca...Harsányi... és eszébe jutott, hogy ő bizony ismeri a kis Editkét, hiszen az anyukájával osztálytársak voltak. Nagy meglepetés volt ez Editnek is és Klárika néninek is. Lám, milyen kicsi a világ.

Délután Klárika néni visszatért a sátrunkhoz és boldogan számolt be róla, hogy hála a Boróka krémnek könnyebben tudja mozgatni az ujjait. És bár nem akart terméket hazacipelni, majd Debrecenben találkozunk és megkapja, amire szüksége van, de egy Boróka krémet feltétlenül szeretne most.

csb 1

És a klubba is el fog jönni, de 3 hétre be van táblázva kirándulásokkal, szombathelyi rokonlátogatással és egy szlovéniai nyaralással, de utána feltétlenül jön és a testvérét is hozza magával.

Mi pedig várjuk Klárika nénit a klubba, hogy elmesélje az élményeit és azt, hogyan is kell 80 év felett aktívan élni és élvezni az életet. Sokan és sokat tanulhatnak tőle. Én is azt teszem.

Szeretettel:
Király Mária
Életfa Baglyok csapata

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.