Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NAPSUGARAS KONFERENCIA

nkonf 00.jpgRégóta dédelgettük a szívünkben… Izgalommal, nagy gondossággal, a teljesség igényével készültünk rá, és óriási öröm, hogy a visszajelzések azt mutatják, el is értük a célunkat. Szívet, lelket melengető, szakmaiságban, szeretetben gazdag, minőségi Konferenciánk volt.

Köszönöm az együttlét, az értékteremtés örömét!!! Szívből gratulálva, és hálásan  megköszönve minden előadómnak az odaadó munkáját, mind az 56 megjelent Napsugárnak és vendégeinknek a részvételt, a terített asztal gazdagságát, szeretettel adom közre a beérkezett „emlékkönyvi bejegyzéseket”:

nkonf 01.jpgSzilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
20/951 9908

 

SIKER A SIKER ÉVÉBEN

Örülök, hogy meghívást kaptam a Napsugár Csapat márciusi konferenciájára.

Miért?

Mert ünnepre számíthattam, ünnepre készülhettem, ünnepet kaptam. Ezért érdemes dolgozni, alkotni és élni!

Már a belépéskor felemelő volt a látvány; a helyszín, a dekoráció, a „jelek” gondos előkészítésről tanúskodtak. A mosolygós arcok, vidám beszélgetések megadták az alap-hangulatot, a nagyszerű környezetet az alkotáshoz, az értékteremtéshez.

nkonf 02.jpgAz igazi értéket természetesen a jelenlévők képviselték, ki-ki a vállalt feladata területén. Mindenki adott valamit, és mindenki kapott valamit. Nem is keveset! Ettől csapat a csapat, ettől közösség a közösség, ahova jó tartozni!

Köszönöm Napsugarak! Gratulálok!

Schmidt Ferenc

ÖRÖM! BOLDOGSÁG! ÉLET!

nkonf 03.jpgÖrülök, hogy Élek!
Minden Fény egy pillanat;
S egy-egy aranycsepp az élet vihara alatt.
Fényt varázsol ott, ahol a Lélek;
Ezáltal Napsugárként újjáéled.
Csillogással teríti be az eget,
S teremt benne megható meleget.
Fényével, Szeretettel, gondoskodással rügyet fakaszt,
Ez, maga a Napsugár Csapat!

Tóth Andrea

nkonf 04.jpgNagyon jól éreztem magam az első Napsugár csapat Konferenciámon! Rendkívül boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja vagyok és hogy ennyi jószívű, kedves embert ismerhettem meg. Az előadók lelkiismeretesen felkészültek és profi előadásokat prezentáltak, amiből nagyon sokat tanultam. Ildikó néni úgy beszél az Életfa Programról és a termékekről, mintha egy mesét mesélne, egyszerűen imádom hallgatni! Köszönöm, hogy a Nap egyik sugara lehetek!

Gombos Péter

Örömmel tettem eleget a meghívásnak! Szeretem a várost - talán Szabó Magda miatt is???? Központi helyen és a város egyik meghatározó, elegáns épületében vártatok bennünket.

Mindig meghatódom, ahogyan fogadsz, Ildikó! Mert számodra mindenki fontos, mindenkire odafigyelsz. Meglepetés várt bennünket - a "friss" belépőket! Köszönjük!!!!

Mesteri volt az előadók összeválogatása, minden perce pontosan eltervezve és mégis könnyednek tűnt a dolog. Dr. Tóth Judit előadása mindenki számára érthető, világos volt. Dr. Pál Ilona a maga természetességével, közvetlenségével elbűvölt. Tóth Andrea kedvesen, humoros adta át tapasztalatait. Tóthné Menczel Mariann nagyon pontosan, precízen építette fel az előadását. Nagy utat tett meg, hatalmas változáson ment keresztül. Holndonnerné, Katika annyira életszerű volt, nagy derültséget váltott ki a hallgatóságból. Hiába!!! Nem tudnak hibázni a miskolci NAPSUGARAK!!! Soós Judit éneke felejthetetlen! Demeter Enikő engem nagyon elbűvölt. Igen, Ő a jövő!!! Berecz Ildikótól érdekes dolgokat tudtunk meg az illó olajokról!!! A termék tapasztalatok azért nagyon hasznosak, mert apró fortélyokat tudunk meg egymástól! Hasznos információkat!

Igazgató úr előadásából megtudhattunk, hogyan is indult el az ÉLETFA, hogyan válthatunk még 30 év után is új "szakmát". Olyat, amit szívvel-lélekkel végzünk.

Ildikó - rád a precízség, pontosság, magas szakmaiság jellemző. Mindezt olyan természetességgel csinálod, hogy az embernek eszébe sem jut - mennyi munka van mögötte!!! Elénk éled a NAPSUGÁRSÁGOT!!!! Szeretettel, optimistán, hatalmas lendülettel. S persze csendben, ott a biztos "háttér". Nagyon köszönjük Ovenak is a szombati napot!!!!

nkonf 05.jpg

Köszönöm mindenkinek a bőségesen megterített asztalt, a sok finomságot! Biztosan a recepteket is megkapjuk a közösségi oldalon??

És végül: Acél Anna profi módon vezényelte le a napot. Közvetlen, kedves lénye....ahogyan könnyeivel küszködve fejezte be a napot - számomra nagyon emberi és megható volt. Jó volt együtt lenni, sok hasznos dolgot hallgatni, gazdagodni és gazdagítani egymást! Köszönöm a szombati napot!!!

Szeretettel:
Szabó Klára, Miskolcról

nkonf 06.jpg„Rügyfakadással indultam a reggeli órában Szegedről, az úton Debrecen felé éledt a természet. Megérkezve a várva várt találkozóra, csapattársaim szeretetét éreztem, élveztem. Sokat tanultam az előadásokból, ezért is vágyakozom az együttlétekre. Előadóként a vásárlói köröm kialakulása, kapcsolattartás, eredményeim elérése témakörről tájékoztattam társaimat. A sok kis rügyfakadást köszönöm vezetőmnek, csapattársaimnak.”

Sok szeretettel:
Oláhné Judit

2016. 03. 21. Napsugár Konferencia Debrecenben. Hogyan is kezdődött....?

Ahogyan szokott! Mosolygó arcok, ünneplőbe öltözött férfiak és nők, idősek, fiatalok, várakozó, figyelő tekintetek. Aztán felcsendül a dal, ami átrajzolja a határokat, ami elröpít, és aminek sosincs vége...

nkonf 07.jpgA kezdő és záró dallamok között üzletvezetési tanácsok, lélegzet-elállítóan érdekes információk, hasznos gondolatok, sajátos világlátások, aztán különleges és egészséges falatok, zamatok, aromák és jó ízű beszélgetések.

Mindezt együtt, egymást segítve, bíztatva, támogatva, megbecsülve.

Köszönöm!

Szeretettel: Pál Ila

Nagyon jól éreztem magam a Konferencián, számomra ez volt a legjobb, amelyen részt vettem. Valószínű azért is, mert egyre több csapattársat ismerek már, és most a sok előadó miatt nagyon pergő, változatos, élvezetes volt. 

nkonf 09.jpgSajnos a keringésről tartott előadás személyesen is érintett, mert gyógyszer mellékhatásként a bokám be volt dagadva. A találkozó után nagyot sétáltam hazáig, és a gyógyszerváltást is megbeszéltem a háziorvosommal. Lehetőleg a NAHRIN  termékek fogyasztását bővítem, és néhány kg leadása is a célom.

Gratulálok sok szeretettel:
Bakosné Zsóka

nkonf 10.jpgElső alkalommal voltam a Csapatban, ami nem is csapat szerintem hanem ... Család! Örömteli meglepetés volt számomra mindenki pozitív hozzáállása, nem csak az előadáshoz, hanem hozzám is. Olykor elérzékenyültem, a másik pillanatban a föld felett éreztem magam. Minden tökéletes volt. Emberileg felemelő érzés egy sikeres és egészséges csapathoz tartozni!

Summa: az első alkalom meggyőzött, hogy ITT a helyem, KÖZTETEK! "Minden tökéletes volt!"

Hajrá Napsugár csapat! Megcsináljuk!

Édesanyám nevében is: köszönöm Ildikó!

Gombos Tamás

nkonf 11.jpgNagyon jól éreztem magam. A társaság, a finom házi készítésű ételek, a hangulat bearanyozta a napom. Igazi rügyfakadást indító találkozó volt! Remélem, még sok ilyen közös programon vehetek részt.

Tóthné Menczel Mariann, Miskolc

 

A konferencia élményeimből a Napsugár  Csapat Vezetőjének, Szilágyi Ildikónak az előadását emelném ki. Alkalomhoz és témához illő hangulatot varázsolt Vivaldi  Négy Évszak című művéből, a Tavasz tétellel. A megújulásról, lendületről, mozgásról, életörömről beszélt; a rügyfakadás egy folyamatnak az eredménye (miskolci élmények). Új fogalomként beszélt a „szív – értékesítésről”: meggyőződése, hogy szívvel, lélekkel, szeretettel, odafigyelve a kapcsolatban a partnerre lehet igazán eredményes a vevőgondozás. A kapcsolattartásnak a vevőgondozás a lelke, ez élteti, ez tartja fenn. A csapatépítés a lényeg, az együttgondolkodás, a bizalom, a ránk jellemző kiváló csapatszellem. 

nkonf 12.jpg

Pattanjanak a rügyek, minden együtt van hozzá: Szív - értékesítés, Lélekgondozás, Profizmus, Szponzori segítség! A klubfoglalkozások gyökereket adnak és szárnyakat.

A fejlődés alapja: a „komfortzónából” való kilépés!
„Ahol a szándék, ott az út, ahol az út, ott a megoldás!

Soós Judit

2016. 03.19. Rügyfakasztó Napsugár Konferencia: korán, 6-kor indult útnak kis csapatunk, hogy az ország másik szegletéből képviseljük a Napsugarakat. Az utazást, akár csapatépítő tréningnek is nevezhetnénk, mert nem kellett gondolkozni azon, miről beszélgessünk. Hárman is közreműködői voltunk a rendezvénynek, nem késhettünk. Az időjárás kegyes volt, bár a Józsefek nem végezték rendesen a dolgukat, mert a meleg a zsákban maradhatott, az útviszonyok jók voltak (csak Debrecenben kerengtük egy kicsit), de "becsengetésre" odaértünk. Repült az idő, s hamar vége lett a napnak, melyen a 2016. március 19. Rügyfakasztó Napsugár Konferencia megrendezésre került.

nkonf 13.jpgSokan gondoltuk azt, hogy József nap ide - kerti munka, nagytakarítás oda, együtt leszünk Napsugarak az Arany Bikában. A hallgatók és előadók egyaránt remek hangulatban voltunk, mindenki hasznos tudással lett gazdagabb, és a szeretetvendégség megkoronázta napunkat.

Pilisszentiván, 2016. Böjtmás hava Napsugár napja

Napsugaras szeretettel,
Berecz Ildi

Eljutottam a debreceni Konferenciára. Csak az értheti, milyen nagyon örültem ennek a ténynek, aki tudja, hogy állandó ügyeletes asszisztensként dolgozom hétvégenként a salgótarjáni fogászaton és komoly szervezésbe kerül, hogy egy szombaton tartott rendezvényre eljuthassak. De most ez sikerült! Ezért sokszoros volt az örömöm, mikor Hatvanban a Pest megyei csapat tagok autójába beültem. Sok ismerős arc, kedves ember fogadott Debrecenben. Nagyon jól éreztem magam. Különösen a két doktornő (dr. Tóth Judit és dr. Pál Ilona) előadása adott sokat, mert az egészségügyben dolgozóknak kevés lehetősége van gyógyszermentes egészségjavító-, egészségőrző előadásokat hallani. Másnap meséltem is a rendelőben a kollégáknak, milyen nagyszerű napom volt. Köszönöm!

nkonf 08.jpg

Szeretettel:
Kovács Ferencné Edit, Bátonyterenye

Köszönöm a lehetőséget, a komfortzóna bővítésre, nagyon jó élmény volt, mert fájdalommentesen átestem a tűzkeresztségen. Tetszett, mert családias volt, jó ötlet az étkezés ilyen megoldása, mert ez is összehozza a résztvevőket. Sok érdekes előadást hallottunk, mindenki színvonalasan felkészült volt. A Te előadásod, Ildikó, nagyon tetszett, mert fantasztikusan ráérzel az emberekre.

Puszi, Rácz Mari

Ugye, kedves olvasó, Te is úgy véled, következő konferenciánkon Neked is köztünk a helyed?

nkonf DRE 2030nkonf DRE 2051nkonf DRE 2190nkonf DRE 2322

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok