Logo

KÜZDJ AZ ÁLMAIDÉRT.....

kuzdj12016 januárja mozgalmas, programokkal teli évkezdést eredményezett nekem, a csapatomnak és az Életfa Programnak egyaránt.

Évindító Csoporttalálkozót rendezett a cég a mi munkánkat segítve Miskolcon, 2016. január 19-én. Nagy várakozással telt az utam Miskolcig, a vonaton sokszor átgondoltam, milyen jó egy olyan városba jönni, ahová haza várnak!

A cég központjában vártam lelkes csapattársaimat és együtt átsétálva, beszélgetve értünk a találkozó helyszínére, az Aranykorona étterembe. Egy csodálatos három órát kaptunk, ami tele volt lelkesedéssel, motivációval és hittel. Biztonságot adott számunkra Igazgató Úr, a cég dolgozói és a lelkesen, minőségben felkészült előadói team!

Boldog vagyok, hogy ezt a minőségi programot képviselhetem és a miskolci csapatunk szép számmal tisztelte meg ezt a rendezvényt!

2016. január 27-én Budapesten, a Benczúr Hotelben volt az Évindító Csoporttalálkozó.
Számomra ez a hely adott otthont 2003-ban annak az álomnak, ami mára egy nagy csapattá növekedett, a Delfin csapattá. 13 éve itt hoztam meg életem egyik legmeghatározóbb döntését - sikeres csapatépítő akarok lenni.
Csoporttalálkozón egyre nőtt a vendégeink száma, és a csoportkép ad hiteles képet arról, milyen sokan voltunk csapatunkból.

kuzdj2

Az előadások minősége, az előadók figyelmessége határtalan jókedvet és nagy tanulságokat adtak át a jelenlévőknek!  Köszönjük Igazgató Úrnak ezt a nagy lehetőséget és a cég munkatársainak segítségét!

Ma már február van, induljunk együtt, egy csapatként egy eredményes, szívet melengető sikeres hónapnak!

A hónap témája a szív és érrendszer! Gyere, látogass el klubjainkban és a februári egyéb rendezvényeinkre!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
Egészségterv Tanácsadó
06-70/4572712

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.