Logo

LEÜLEPEDTEK AZ ALAPKÉPZÉSEN HALLOTTAK

hb alapkepzes vel

Olvassuk mély szeretettel Monoriné Stekler Anikó írását, aki tartalmasnak és hasznosnak találta hajdúböszörményi Életfa Program Alapképzésen hallottakat!

Kedves András!

Most, hogy eltelt egy pár nap és leülepedtek az Alapképzésen hallottak, talán jobban össze tudom foglalni, mit is jelentett az a nap.

Engedje meg, hogy a meglepő dolgokkal kezdjek. A sok taps, a sok dicséret, az együtt éneklés és a "döntsd el, hogy senki vagy valaki vagy" eleinte sokkolt. Értem, hogy miért úgy építik fel a napot (én is olvastam az Ön által említett írók műveit), de azért megdöbbentem. Talán azt is mondhatom, hogy ott "bezárkóztam".

DE a nap végén örömmel mondhatom, hogy nagyon lelkesen távoztam. Ebben nagy szerepe volt annak, hogy az üzleti részt Ön nagyon tényszerűen és világosan mondta el, megnyugtató volt, hogy a munkám gyümölcsét valóban én élvezhetem majd, nem csak a felettem állók, akik hamarabb regisztráltak, és a cég valamint a szponzorom minden segítséget meg tud adni, illetve megad ahhoz, hogy legyen is mit élvezni, el tudjam kezdeni a saját üzletem építését.

Erzsike lelkes termékbemutatója és a többi megjelent terméktapasztalati beszámolója arra ösztönöz, hogy még több terméküket kipróbáljam, beépítsem őket a mindennapjainkba. Mivel én eddig csak megelőzésre használtam a termékeket (pl. Nahrin áfonya - terhesség alatt vaspótlásra), de konkrét betegségre, egészségügyi panaszra nem, így nem tudtam pontosan mennyire hatékonyak is a termékek. Azonban a résztvevők saját tapasztalatai meggyőztek arról, hogy nem csak megelőzésre, de meglévő panasz kiegészítő kezelésére is jó eredménnyel használhatóak a termékek.

Köszönöm, hogy ott lehettem, megismerhettem más olyan embereket, akik hasonlóan gondolkoznak, hasonló céljaik vannak.

Üdvözlettel:

monorine
Monoriné Stekler Anikó

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.