Logo

JUBILEUMI ÉVÜNK ELSŐ ÉPA-JA BUDAPESTEN

Napsugar Csapat bp epa

Mozgalmas hétvégénk volt! Szombaton a készülődést követően jó hangulatú, nevetős, tervezgetős „munkavacsorával” zártuk két kollegámmal a hetet, aztán már alig vártam a vasárnapot!

Napsugaras volt! Hogyne lett volna az! 6 Napsugár Csapat tag várta kíváncsian, érdeklődve, hogy bevezessem őket az Életfa Program világába!

Igaz, jó korán indultunk Debrecenből, de nem éreztük fárasztónak: szép, beszélgetős út után, varázslatos módon, valamennyien egyszerre érkeztünk a budapesti Székházunk elé: mi 4-en Debrecenből, aztán a pesti, és a veszprémi Napsugaraink!

Némi előkészület után Szabó Tamás segítségével aztán belaktuk a termet, és kezdetét vette az év, a jubileumi évünk első ÉPA-ja Budapesten !!!

Én nagyon, nagyon jól éreztem magam, hiszen csak élvezni lehetett a tanítást a jó hangulatban, a befogadó lelkületben! Nagyon örültem a sok gyakorlatias kérdésnek, a lelkesedésnek, az igényességnek! Örülök annak is , hogy néhányan megírták élményeiket.

Íme, egy kis csokorra való!

Szeretettel:
Szilágyi Ildikó
a Napsugár Csapat vezetője
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

A mai találkozónk hatásáról summázva csak ennyit: nagyon izgatott vagyok, hogy mikor kezdhetem a munkát?!!

Jó volt ma ott lenni! Megismerni az Életfa Program lehetőségeit!

Korábbról ismertem több Nahrin terméket, amikkel maximálisan elégedett voltam, a mai találkozón pedig megismerhettem a Just Mályva termékeket is, amik rögtön elvarázsoltak. Rendelni fogok belőlük!

Ildikó személyes varázsa pedig elbűvölt.

Mózes Zsófia
Napsugár Csapat, Budapest

Eletfa Program Alapkepzes hallgatoiÉletfa Program Alapképzésen vettem részt 2015. március 1-én, melyet minden szempontból nagyon hasznosnak találtam. Eddig törzsvásárlóként tevékenykedtem, de őszintén bevallom, a jutalékrendszer bemutatása után most derült fény számomra arra, hogy az Életfa MLM Alapok képzésén való részvétel után jó lenne több mint 100 pontot elérni egy hónap alatt, hiszen ezért már a 30% árrésen túl céges jutalék is társul, melyet termék formájában is megkaphatok.

Más hasznos információval is gazdagodtam, melyet Szilágyi Ildikó érthető formában tárt elénk.

Ezek után kíváncsian várom a folytatást, azaz Tonk Emil előadását (MLM Alapok képzés)!

Konczné dr. Tar Andrea
Napsugár Csapat, Debrecen

A heti Klubfoglalkozások melletti első továbbképzésem hihetetlen élménnyel töltött fel! Hogy pár óra alatt mennyi mindent megtanulhattam, és a termékekről mindig újabb tapasztalatokat tudok magaménak tenni

Köszönöm szépen a sok, szeretetteljes, önzetlen szakmai és emberi segítséget!

Kozma Erika
Napsugár Csapat, Debrecen

Napsugaras alapképzésen vettem részt a tavasz első napján! Törzsvásárlóként rendszeresen részt veszek a Konferenciákon, így részletesen követem a termékeinket, mégis sok mindent tanultam, ezen a "napsugaras",  vidám délelőttön.

A képzést szponzorunk Szilágyi Ildikó tartotta, és nemcsak a termékekről, hanem az értékesítésről, s annak rendszeréről is részletes információkat kaptunk. Jó volt találkozni lelkes, új és régi csapattársakkal, akikkel már régen találkoztunk, jó volt magunkba szívni pozitív kisugárzásként realizálódó, tudásként is jelentkező Napsugarakat, a tavasz első délelőttjén.

Kiss Csilla
Napsugár Csapat, Debrecen

Miután a JNS Hungária Kft. vásárlói klubjának tagja lettem, az általam megrendelt termékek mellett a csomagban találtam tájékoztató, ismertető iratokat is, többek között: Üzleti szabályzat, Jutalékrendszer Bemutató, egy Tagfelvételi Kérelem, és színes, képes prospektusokat a Just és Nahrin legnépszerűbb termékeiről.

Ezekben olvastam először arról, hogy nemcsak saját részre rendelhetek terméket, hanem azok részére is, akikkel én ismertettem meg a termékeket, és kérik, hogy rendeljem meg nekik. Ezzel jót teszek velük, de még plusz jövedelemhez is jutok. 

Létezik személyes forgalom és csoportforgalom. A személyes forgalomból (árkülönbözetből adódó) jutalékot értettem, de a csoportforgalom alapján járó jutalékot nem. Itt olvastam arról is, hogy "Jutalékfizetésre kizárólag azok a klubtagok jogosultak, akik belépésük után részt vettek az Életfa Program Alapképzésben".

A Szponzoromtól  rövid időn belül megtudtam mi az az  Életfa Program Alapképzés, továbbá Ő elmondta, hogy 2015-től ugyanis el kell végezni még az MLM képzést is ehhez. 

Hát képzeljétek el, én már teljesítettem az első feltételt, 2015.03.01-én részt vettem az Életfa Program Alapképzésen.

Nagyon jó volt, minden, ami addig homályos volt kitisztult!

Hatan vettünk részt a képzésen, mind a hatan Napsugár Csapat tagok vagyunk. Ez még semmi! Még az előadó is Napsugár Csapat tag volt; Szilágyi Ildikó személyében, Ő a Napsugár Csapat vezetője!

Jól megszervezett oktatás volt, előadás előtt kézbe kaptuk az előadás anyagát, csodaszép kivitelben. Így a kivetítőn is megjelent, és az előadó által elmondott anyagot nem kellett jegyzetelni, de az előadó anyaghoz tartozó egyéni értékes megjegyzéseit, hasznos információit a kapott jegyzetbe, az aktuális részhez oda tudtuk írni.

Szilagyi Ildiko trenerA főbb témák: Életfa Program lehetőségei, Életfa Program Magyarországon, küldetés, lehetőségek. Ez az egész egy egységes rendszert alkot, ennek a rendszernek az alkotó elemei, részei, szabályai, jövedelem típusai, milyen szinteket lehet elérni a hálózatépítéssel, jövedelmekkel, pontérték fogalma, ennek szerepe a jövedelemszerzésnél, hogyan induljon el egy kezdő tag, versenyek rendszere stb.

A végén jó hangulatú termékbemutató volt, több termék kipróbálásával.

Nagyon sok új információval, eddig felmerült kérdésekre választ kapva, jó hangulatban indultam haza! 

Köszönöm a szervezőknek, előadónak és a résztvevő csapattársaknak ezt a kellemes, és hasznos délutánt!

Belecz Zita
Napsugár Csapat, Veszprém

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.