Logo

2015-ÖS ARANY ÉVÜNK INDÍTÁSA HAJDÚBÖSZÖRMÉNYBEN

hb csapattalalkozo kezdokep

Január 10. szombat, Csapattalálkozó Hajdúböszörményben.
Két munkatársamat kértem meg, írják le életérzésüket e nappal kapcsolatban. Úgy gondolom, sokak véleményét tolmácsolják.

Első megszólalóm „kezdő” nálunk, élete első konferenciáján vett részt. Szakgyógyszerész és természetgyógyász tapasztalataira biztosan számíthatunk a jövőben.

„Kedves Csapattagok!
Dr Jakab Emese vagyok Hajdúszoboszlóról. 2014. november végén csatlakoztam hozzátok.
2015. január 10-én nagy örömmel és várakozással vettem részt a csapatépítő találkozón, Hajdúböszörményben! A pozitív gondolkodás napján ültünk össze, ami tovább emelte a nap fényét!!
Fantasztikus előadók színesítették a találkozót! Rengeteg információval és használható tudással lettem gazdagabb.
Egy igazi nagy családba kerültem, ahol szeretet és hatalmas pozitív energia vesz körül!!!

Hálásan köszönöm mindezt nektek!!”

Dihenné Marika neve sokak számára ismerős. Személyisége csapatunkat több mint 7 éve színesíti.

„A Csapattalálkozó üzenetével egyetértek, úgy gondolom a mai világban szüksége van az embereknek ezekre a biztos pontokra, akkor is, ha nem akarnak vagy nem tudnak a hálózatépítéssel foglalkozni.
Ebben a csapatban és hálózatban soha nem éreztem azt, hogy kevesebb vagyok, ha nem építem a hálózatot és ezzel a regisztráltjaim és ismerőseim is így vannak. Én azonban a képzéseken tanultakat az életembe is beépítettem és elfogadtam... nagyon sokat segítettek.

Elhatározásom az volt, hogy nem fog tudni senki megingatni abban, hogy ezek a termékek jók, ez az üzlet tiszta és szükségem van rá.... Azoknak, akik már hozzám csatlakoztak, szeretném továbbadni ezt az érzést, valamint azoknak, akik még fognak. Számomra fontos, hogy jó helyen legyenek, hogy tudjak segíteni és ebben Ti is tudtok segíteni.... mert NAGYSZERŰEK vagytok!

Nagyon jól éreztem magam, soha nem éreztem azt, hogy mikor lesz már vége... Minden előadótól értékes információt kaptam.
Nem utolsó sorban még tombolát is nyertem!!! Amit itt tanultam és kaptam megerősítettek abban, hogy ha akarom, mindent elérhetek, meg tudok csinálni, legyen szó  a Just-Nahrinról vagy az életemről...

Köszönöm, hogy Veletek lehetek!
Sok szeretettel:
Dihenné Marika”

Fantasztikusan precíz, pontos és lelkes szervezés mellett, igen jeles előadókat hallhattunk.

András és Erzsike „idevarázsolta” Tonk Emilt, nagy ajándék volt élőben hallani tanítását.

Schmidt Ferenc Igazgató Úr megnyitotta „Arany Évünket”. Tudom, hogy tiszta, nyugodt gondolatai sok ember számára adnak biztonságot.

Harsányi Edit doktornő előttünk dobta le negatív gondolataival a ruháit is! Keressétek azokat az alkalmakat, amikor Őt személyesen láthatjátok, s hallgassátok értékes előadásait!

Újonnan debütáló ideggyógyász főorvosnőnk Dr. Sóvágó Judit előadása nagy sikert aratott, bár a téma komoly és néhányunknak „fájdalmas”: a STROK. Nagyon fontos a megelőzés és a gyors segítség. Ébresztőt fújt a fülünkbe: „Az élet a legfontosabb, s tegyél meg érte mindent!”

Bak Attila és kedves családjának honismereti előadása felébresztette bennünk az igazi magyarságtudatot, s természetesen sok-sok új ismeretre tettünk szert.

Balogh András prezentációja CSUPA SZÍV-ből jött!!! Erzsike háttérmunkája igazán példaértékű. Köszönjük azt a sok kézzel fogható és kézzel nem fogható ajándékot Tőletek!

S aki az egész napot a kezében tartotta, kedves mosolyával, fantasztikus összekötő szövegeivel kerek egésszé tette: Herczkuné Editke.

eloadok

Csapatmunka a javából! Tanultunk, tapasztaltunk, nyertünk, éreztünk, néha sírunk, nevettünk, örültünk, s közösen elindítottuk 2015 ARANY ÉVÉT!

Ez az igazi életérzés itt, az Életfa Programban, Hajdúböszörményben!

Őszinte szeretettel:
Rigó Éva
vezető tanácsadó
Hajdúszoboszlói Klub vezetője

További képek:

hb_csapattalalkozo.jpg hb_csapattalalkozo_02.jpg hb_csapattalalkozo_03.JPG

hb_csapattalalkozo_04.JPG hb_csapattalalkozo_05.JPG hb_csapattalalkozo_megnyito.JPG

hb_csapattalalkozo_megnyito02.JPG hb_csapattalalkozo_oklevelesek.JPG hb_csapattalalkozo_szunet.JPG

hb_csapattalalkozo_tonk_emil.JPG

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.