Logo

KÖSZÖNET!

IMG 7646.webAz Életfa Klubok a varázsműhelyeink, ahol kapcsolatok kezdődnek, kapcsolatok mélyülnek, tudást adunk és kapunk, elismerjük az aktív cselekvőket, jó társaságot adunk és kapunk...

Folytathatnám a sort, de aki már volt nálunk az ország különböző pontjain az tudja, hogy milyen érzés egy Életfa Klubhoz és a Programunkhoz tartozni!

Programunk vezetői országszerte heti rendszerességgel nyitják meg klubjaik kapuját az érdeklődőknek, és tudásuk legjavát adva felkészülten várnak Rád.

Magyarországon van két Központi Klub, amelynek létét ezúton is szeretném megköszöni Schmidt Ferenc Igazgató úrnak, hiszen óriási segítséget nyújt ezzel csapatom és a testvér csapatok tagjainak is!

Hétről-hétre Miskolcon Varga Gyula és Budapesten Szabó Tamás szakmai és üzleti programokkal várja felkészült nagyvezetőkkel a Budapesten és környékén, ill. Miskolcon és környékén lakókat!

Trénerként havonta egyszer részt veszek a klubok életében, de a többi három alkalommal lakóhelyemen dolgozhatok, miközben az Életfa Program lehetővé teszi, hogy vezetőim tanuljanak, és tudásukat bővítve gyarapodjanak e két nagyvárosban!

Köszönöm a Központi Klubok szakmai és üzleti előadóinak is rendszeres minőségi munkáját!

A Delfin Csapat vezetőjeként köszönöm, hogy részesei lehetünk csapatommal e programnak, és köszönjük a sok- sok támogatást, tudást, amit számunkra a Központi Klubok jelentenek!

2015-ben is nagy létszámmal részesei szeretnénk lenni e csodás klubéletnek!

KÖSZÖNJÜK, KEDVES IGAZGATÓ ÚR!

Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó
70/4572712

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.