Logo

GRATULÁLUNK START-OSAINKNAK!

miskolcisstart

Örömmel jelentjük, hogy októberben a miskolci START képzéssorozatunk mind a 4 modulján 7 Életfás munkatárs vett részt. Ezúton gratulálunk Binda Líviának, Bindáné Orosz Évának, Burger Évának, Demeter Enikőnek, Farkasné Seeler Katalinnak, Fuhrmann Erikának és Gerőcs Erikának. Köszönjük az együttműködést a trénereknek Dr Harsányi Editnek, Hegyi Gyöngyinek és Szilágyi Ildikónak!

És végezetül, íme néhány gondolat a résztvevőktől, olvassátok szeretettel, és ha kedvet kaptok, mi szeretettel várunk képzéseinken!

„Elérkezett a 4. modul. Nagy örömmel és izgalommal készültem erre is. Vajon hogyan alakult az újdonsült kis közösség, az induló "STARTOS" csapat? Mi az, amit már sikerült beiktatniuk a tanultakból, és milyen kérdések merültek fel? Örömmel folytattam a gyakorlatközpontú tanítást, boldoggá tett, hogy méltó módon tehettük fel a koronát a képzéssorozatra.

Nagyszerű volt megtapasztalni a kézzel fogható változást!

Szakmai tudással felvértezve, feltöltött szívvel, lélekkel, magabiztosságban, hitben megerősödve indulhat valamennyi életfás jelölt a céljai felé!

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a felemelő folyamatnak.

Kedves Startoló! Szívből kívánom, hogy álmaid, vágyaid, céllá nemesülve váljanak valóra!

És mindig emlékezz: élvezd az utat, hiszen meg tudod csinálni!

Szilágyi Ildikó
Napsugár csapat, Vezető Tanácsadó, Tréner

„A START képzés IV. modulja is fantasztikus hangulatban telt el. Szilágyi Ildikó bevezetett az üzletépítés lépéseinek rejtelmeibe, melyből megtudhattam, mire kell figyelnem új munkatárs „érkezésekor”. Ildikó nagyon szemléletes eszközzel tanította meg a hálózati térkép és struktúra értelmezését, de a kapcsolatépítéshez és utánkövetéshez is rengeteg gyakorlati tanáccsal látott el.

A képzés végére egy csapat lettünk, mi „START-osok”, akik együtt sírnak és együtt nevetnek, és együtt örülnek, ha „jó a fény”.

Mit jelentett nekem a START? Tanulást: megtanultam kinyitni a szemem és meglátni az élet szép oldalát. Megtanultam, hogy legyek „bátor”: merjek másképpen gondolkozni; legyen bátorságom tenni az életemért és álmaimért; merjek segítséget adni és segítséget elfogadni; és merjek szeretni. Miután lett bátorságom kinyitni a szemem, már erről a kis mondatról sem csak egy kedves történet jut az eszembe, hanem egy életérzéssé vált bennem… mert most már ÉLVEZEM AZ UTAT!”

Demeter Enikő
Napsugár csapat

„Az utolsó START képzésre indultam el kedden, amit ismételten Szilágyi Ildikó tartott nekünk. Kora reggeli indulásomkor köd, és hideg fogadott odakint, viszont Budapestet elhagyva gyönyörű őszi napsütés vette kezdetét.

Ildikó a maga kedvességével és mosolyával fogadott bennünket, és pontban fél egykor elkezdődött az utolsó modul. Betekintést kaphattunk a hálózati térkép struktúrájába, és abba is, hogyan tudunk a számokból olvasni. Mi a sikeres vállalkozás feltétele, és azt hiszem mindnyájan megjegyeztük a PROAKTÍV szó jelentését. Megtanulhattuk azt is, törekedjünk arra, hogy igényes fogyasztóink legyenek, akiknek tanácsadással és a személyes tapasztalataimmal segíteni tudom a mindennapjait.

Nem bántam meg, hogy belevágtam a START képzésbe, hét csodálatos embert ismerhettem meg, hallhattam három nagy vezetőnk, Hegyi Gyöngyi, Szilágyi Ildikó, és nem utolsó sorban Dr. Harsányi Edit lelkes előadását, amiből rengeteg útravalót kaptunk.

A képzés végére mi nyolcan egy csapattá kovácsolódtunk össze, és ha bárhol is találkozunk nem csak barátként, de csapattársként fogjuk egymást üdvözölni. Egy idézettel zárnám a gondolataimat, amit a nyáron kaptam útravalóul egy zarándoklaton, akkor és most is így érkeztem haza.”

„Azzal a gondolattal indultam útnak, hogy tudom ki vagyok, és azzal a tudással tértem haza, hogy mennyivel több vagyok annál.”

Farkasné Kata
Delfin csapat

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.