Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

INDULÁS A SIKER FELÉ!

jav2

Életfa Programunk egy kész rendszert ad az induló vezetőknek a képzés területén is.

2014. október 7-én, kedden 12.35 perckor kezdetét vette a 4 modulból álló START képzés I. modulja, amit én tartottam. Nagy öröm volt látni a jelenlévők várakozással teli arcát és csillogó szemét. Kérdéseimre adott válaszaik alapján egyértelműen felkészülten, egy tudás hátizsákkal érkeztek hozzám, melyet a szponzorukkal töltöttek meg! Gyorsan elrepült a 3 óra, és együtt, sok információval, tapasztalattal gazdagodva tértünk haza.

Olvassátok szeretettel a képzésen részt vevők érzéseit, gondolatait!
Szeretettel: Hegyi Gyöngyi

„Nagyon megható volt számomra a Gyöngyi előadása. Már szeptember 20-án is megkönnyeztem a Konferencián. Részemre érthetően, színesen, szívhez szólóan és meggyőzően beszélt a STARTRÓL, a Cégről, Just-Nahrin-os évei kezdetéről, a mostani állapotig. A gyerek programok, mint nagymamának külön tetszettek. JÓ HELYEN VAGYOK! És azon leszek, hogy szponzorommal, Szilágyi Ildikóval együtt sikeres és boldog családokat vonjak be ebbe a "NAGY" családba, ami az Életfa Program. Tudom, nem csalódik majd senki. Köszönöm, hogy itt lehetek!”

Burger Éva

„A miskolci START-on szuper kis csapatnak adta át Hegyi Gyöngyi a több éves tapasztalatát, és ezúton köszönjük neki a rengeteg információt és tanácsot. Igazán jó volt hallgatni a Delfin csapat nagy vezetőjét, és bepillantást nyerni az Életfás életútjába. Még sok ilyen pozitív hangulatú, igazán bíztató, motiváló képzést kívánok minden Életfásnak! Jövő kedden találkozunk! Én ott leszek!”

Nagyházi Marika
oktatási-titkársági csoportvezető
JNS Hungária Kft.

„Nagyon jól éreztem magam a Start képzés első modulján, hiszen kiváló trénerünktől, Hegyi Gyöngyitől kaptuk meg az információkat, saját élményein keresztül mi is gazdagodhattunk. Izgatottan várom ennek a képzési sorozatnak a további részeit.”

Gálné Tóth Anita
oktatásszervező
JNS Hungária Kft.

„Nagyon örültem, hogy részt vehettem a kedden induló Start képzésen. Bár Tatabánya egy kicsit messze van Miskolctól, de azt gondolom ahhoz, hogy fejlődni, tanulni tudjak, elengedhetetlen ez a képzés számomra/számunkra.

Úgy gondolom, mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy Hegyi Gyöngyitől egy igazán lendületes, pozitív előadást hallhattunk. Rengeteg tapasztalatot és titkot osztott meg velünk, amit érdemes szép lassan beépítenünk a mindennapjainkba, és igazán jó volt megismerni másokat, akiknek hasonló a gondolkodásuk és a céljuk. Boldogan és teljes nyugalomba ültem fel a haza tartó vonatra, mert tudtam: jó helyen vagyok!”

Farkasné Seeler Katalin

„Köszönöm szépen Gyöngyi lelkesedését és segíteni akarását, mellyel átadta nekünk tudását, tapasztalatát, azt a motiváló személetmódot, hogy a saját kezembe vehetem az életem alakítását, céljaim elérését. Jövő héten kedden találkozunk!”

Demeter Enikő

„Nagyon jól éreztem magam, a pozitív környezetben nagyon gyorsan elrepült az idő. Átfogóan több fontos témát átbeszéltünk az Életfa Program kapcsán, és sok hasznos tanácsot kaptunk. Örülök, hogy jelentkeztem a képzésre, és tanulhattam Hegyi Gyöngyitől.”

Gerőcs Erika

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok