Logo

STARTKÉPZÉS - IV. MODUL, HAJDÚBÖSZÖRMÉNY

csoportkep hb startkepzes

Kedves Olvasónk!
Dr. Sóvágó Judit startolónkról érdemes tudni, hogy igényes termékfogyasztónk, sikeres nagykövetünk eredményes termékajánló, és amit ígér azt 101%-ban teljesíti.

Kedves Doktornő!
Nagyon örülünk, hogy Te is a Csupa Szív csapat munkatársa vagy, érzéseid gondolataid megosztottad, ezzel is segíted a Nagycsapatunkat!

Szeretettel és bizalommal:
Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók, életvezetési-tanácsadók
70/4572721     70/4572723

2014.szeptember 23-án került sor Hajdúböszörményben a Startképzés IV. moduljára.
3 nappal korábban, a Just Konferencián néhányan már azon sajnálkoztunk, milyen kár, hogy utolsó alkalommal leszünk így együtt.
Sajnálkoztunk, igen, mert olyan jó hangulatban teltek a képzések, hogy szívesen járnánk tovább is.
Erzsike és András a megszokott szívélyességgel fogadott bennünket. Most is, mint minden alkalommal, igyekeztek otthonossá varázsolni a termet az otthonról hozott terítővel, virágokkal és az őszt idéző hangulatos asztali kompozíciókkal.

András Napóleon Hilltől kölcsönzött bevezetője után a vállalkozás indításának adminisztratív és üzleti lépéseiről beszélt. Ezt követően Erzsike vezetett be minket az üzletépítés technológiájába, különös tekintettel a tisztességes (!) hálózatépítés technológiájába.

Szünet után összefoglalták röviden az I-IV. modul anyagát, majd 7 kérdésre kellett választ adnunk. Mindenki elmondta, milyen szintre szeretne eljutni, miért kezdett el foglalkozni ezzel a tevékenységgel, hogyan akarja csinálni, mennyi jövedelmet szeretne elérni havonta, ehhez milyen feladatokat kell elvégezni, mennyi időt tud rászánni az ezzel való foglalkozásra, és hogy milyen embereket képzelünk el a csapatunkban.

Felhívták a figyelmünket Andrásék arra, hogy a Startképzés után is és mindig nagyon fontos a szponzorunkkal való együttműködés, hiszen Ők tudnak nekünk segítséget nyújtani.

Erzsike végül feltette nekünk a kérdést, hogy: - Mikor induljunk el?
A válasz: -M O S T!

Nagyon sokat tanultunk Andráséktól, köszönjük Nekik, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy el tudjunk indulni a célunkat megvalósítani!

Nagyon jól éreztük magunkat a társaságukban, hiszen sugárzik Belőlük a harmónia, a megértés, a szeretet, a segítőkészség, a boldogság.

A búcsú azért nem volt túlságosan nehéz, mert tudjuk, hogy október 11-én, a Igazgatósági Egészségügyi Konferencián  újból látjuk egymást.

Dr. Sóvágó Judit

További képek a képzésről:

P1260505.JPG P1260507.JPG P1260508.JPG

P1260518.JPG

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.