Logo

SZEPTEMBERFESZT 2014

Nyitokep

Amikor ezeket a sorokat írom, még egy kemény nap előttünk van. Azok előtt, akik felvállalták, hogy Budapest egyik leglátogatottabb rendezvényén, a SzeptEmberFeszten képviselik az Életfa Programot!
A vezetői szándék sokféle lehet. Én csak az enyémet ismerem, azért vállalok felelősséget, azt képviselem.

Egyszerűen belső késztetés, hogy minél több emberrel megismertessem személy szerint is, és a Napsugaraimon keresztül is a Programunkat! Hogy helyzetbe hozzam a Csapattársaimat, hogy jelenlétünkkel elérhessük, hogy Budapesten és környékén is minél több igényes ember találhasson ránk, hogy beteljesíthessük idei szlogenünket: „Beragyogjuk az országot!” 

A kiállításokon való részvétel nem kis feladat. Nem csak szakmai tudás, nem csak jócskán türelem, tolerancia, egyre kiforrottabb kommunikációs készség, hanem bizony, amire talán nem is gondolsz, komoly fizikai állóképesség is kell hozzá. Egy-egy ilyen alkalom csodálatos lehetőséget biztosít mindezeken a területeken a fejlődésre, a tanulásra.

Az új munkatárs a szponzor szárnyai alatt próbálgathatja első szárnycsapásait, lehet részese egy csapatmunkának, nem csak a saját, de a többi csapat összehangolt munkájának! Mert ez is csak így működhet: vezetőként és munkatársként is, valóban élnünk kell, amit hirdetünk, hiszen csak így vagyunk hitelesek, és követendőek!

Csapatom, a Napsugár Csapat nevében is köszönöm a lehetőséget! Hogy az elmúlt két napban jó pár értékes kapcsolatot építhettünk, hogy jó pár csatlakozóval gazdagíthattuk nem csak a saját, de az Életfa Program nagy csapatát!

Holnap következik a 3, zárónap. Örömmel, és gyermeki kíváncsisággal várom, vajon kikkel ismerkedünk meg, ki lép oda az az asztalunkhoz, és kihez lépünk oda mi, ki az, akinek segíthetünk, mosolyt csalhatunk az arcára, és örömet a szívébe…Holnap  két helyszínen, Budapesten a SzeptEmberFeszten, és Piliscsabán is szórhatjuk a sugarainkat, folytatva a küldetésünket!

Szeretettel zárom nem csak ezt a beszámolót, hanem a mai napot is…. Jó éjt, Budapest!

Szilágyi Ildikó
Vezető tanácsadó, Tréner
A Napsugár Csapat Vezetője
20 9 519 908

További képek:

Kiallitok.jpg csoportkep.JPG munkatarsam.jpg

riport.JPG

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.