Logo

NYERTEM – DE TÖBBSZÖRÖSEN!

Tóth Andrea

Amatőr íróként, segítő szakmában ténykedni számomra csodás dolog. S néha kissé filozofikusnak is kell lenni és megcsodálni a világot. Nem csupán a mindennapok rutinjának élni, hanem ez Élet apró, de annál csodálatosabb mivoltának örülni.

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy igen tettem valamit és várják a csoda beteljesülését. Nos, kicsit többet is meglehet ennek érdekében tenni. Ha nagyon mókás akarnék lenni, akkor azt mondom ez olyan, mint a vicc: Áhítozik a szegény ember és mindig felnézve az égre odaszól: ”Istenem! Csak egyszer nyernék egy nagyot a lottón!” S ezt naponta megismétli. Mire egyszer csak leszól egy hang: „Akkor legalább egyszer vegyél már egy lottószelvényt!”

Hát valahogy emígyen történt vélem is. Mivel voltak dolgok, melyeket megtettem és valahogy nem igazán hittem a magam erejében, pedig úgy éreztem, tettem és olvastam eleget. S a sugárzó Napsugaras szponzoromnak köszönhetően – aki odaszólt a „nyeremény érdekében”, többet és többet kezdtem hinni és nem utolsó sorban tenni is! Használtam és ajánlottam másnak is a termékeket. Vásároltam és írtam a tapasztalataimtól. S lám, lám! TRIPLÁN NYERTEM!!!!
Miért is?

  1. Mivel csodásan érzem magam tőle.
  2. Írói vénámat kibontakoztathattam a termékreferencia jóvoltából. Valamint bennem a megfelelő lendületet felfejlesztő és tartó szponzorom telefonja – ami egy séta közben ért – szinte táncra perdített az utca közepén.
  3. Mivel tudatta vélem, hogy nyertem a tetteim – termékreferencia során…

Hát kell ennél szebb a napok szépségében?
Tehát: „Tedd! Vedd! Edd! Add! Írd!” S megtalál a csoda!!!

Köszönettel:
Tóth Andrea
Napsugár csapattag
06-70/315-48-18

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.