Logo

JUST TERMÉSZETES TESTÁPOLÓ MANDULATEJJEL

mandul nyito

A testápolók használata a bőrápolás fontos része, mégis sokan kihagyjuk a napi rutinból. Ennek oka általában az időhiány, eredménye pedig száraz, kirepedezett bőr. De nem csak az utóbbi elkerülésének érdekében érdemes minden nap testápolót használni.

Szerencsére sokaknál a mindennapok része a testápoló használata, ám nagyjából ennyien lehetnek azok is, akik gyakran kihagyják ezt a műveletet a bőrápolási rutinból. Mert nincs kedvük vagy idejük hozzá. Pedig a testápolóknak rengeteg előnye van, így mindenképp érdemes naponta alkalmaznunk őket, ahogyan az arcbőrünk ápolásával is törődünk. Összegyűjtöttük, miért!

Hidratálás
A testápoló termékek alapvető haszna és feladata a hidratálás. A megfelelően hidratált bőr rugalmas, szép, nem repedezett. Egyszerűen jó ránézni. Emellett pedig nincsenek rajta fájó, pirosodó pontok sem. A megfelelő hidratáltságot úgy lehet csak fenntartani, ha minden nap használunk testápolót.

Ápolás
Ahogy a hidratálás kapcsán már szóba került: a testápolók nagyszerűen alkalmasak arra is, hogy a fájdalmasan száraz, érzékenyebb bőrfelületeinket ápolják, állapotukat javítsák. Ilyen lehet pl. a könyök bőreEzek ápolásánál különösen fontos a rendszeresség, így nem érdemes kihagyni egy napot sem. A megfelelő hatóanyagokat tartalmazó testápoló kiválasztásával pedig még hatékonyabban kezelhetjük a kényes területeket.

shutterstock 112246673

Relaxáció
A bőrápolás nem kell, hogy rutinszerű legyen. Ebben a pár percben észrevétlenül át is masszírozzuk finoman a testünket, miközben a testápoló felszívódik. És van pár nyugodt pillanatunk magunkra. Éppen ezért ne érezzük kötelező és időigényes dolognak a testápolást, hanem inkább fogjuk fel relaxációs programként.

Jókedv és jobb közérzet
A Just Mandula testápoló igazi kényeztetés a bőrnek. Ápolja, védi és megnyugtatja az érzékeny, nagyon száraz bőrt. A napi testápoláshoz fejlesztették ki, de ideális választás napozás vagy szaunázás után is. Használatakor értékes ápoló anyagok kényeztetik a bőrt, puha tapintást és rugalmas bőrérzetet biztosít. Nem hagy zsíros foltot, jól felszívódik. A testápoló masszázshoz is kiválóan alkalmazható, és arctisztító tejként is kitűnő választás.

Főbb összetevői
Keserűmandula, kukoricaolaj, A- és F-vitamin

kukoricaolaj

Felhasználás
Arctisztító tejként használva: egy kevés mandulatejet tegyünk a vattakorongra és ezzel tisztítsuk meg az arcbőrt.
Masszázshoz használva: a szükséges mennyiséget vigyük fel a bőrre, egyenletesen oszlassuk el és gyengéden masszírozzuk be.
Használat előtt rázzuk fel!

A bőr ápoltsága nem csak magának a bőrnek fontos, hanem nekünk is. Ha a testápolók rendszeres használatától szebb lesz a bőrfelszín, csillogóvá és selymessé válik, akkor jobban is érezzük majd magunkat benne. Hiszen ilyenkor a bőrre jó ránézni és nem lesz érdes tapintása, amit inkább kerülnénk. Ráadásul nem csak az ápolt bőr tesz jót a közérzetnek és az önképünknek is, hanem a testápoló illata is. Éppen ezért fontos, hogy a kiválasztásnál erre is figyeljük. Egy jó illat, amit egész napon át érzünk nyugtató hatású is lehet.

Gyengéden olvadó mandulatej - Színtiszta kényeztetés a testnek és a léleknek

Érezd jól magad a bőrödben!

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.