Logo

NAHRIN JUBILEUMI CSALÁDI NAP

25sz

Június 16-án nincs más dolgod csak a pihenés! Gyere és hozd magaddal a családot is! Nem bánod meg, hiszen a 25 éves Nahrin Hungária Jubileumi Találkozó minden pillanata a Tiéd, minden meglepetés csak Rád vár!

Az igazi Nahrin érzés színesíti majd ezt a napot! Érkezzen felnőtt, gyerek, idős vagy fiatal, garantált lesz a szórakozás!

A rendezvény házigazdái Verebes Linda és Pindroch Csaba.

A színpadon interjúkat, érdekes beszélgetéseket hallunk, és látványos táncbemutatót láthatunk a Rugóláb Akrobatikus Rock and Roll Klub jóvoltából.

Mozdulj együtt Czanik Balázzsal egy capoeira aerobik show keretében!

Családi napunkra olyan programokat választottunk, ahol minden korosztály együtt szórakozhat, és együtt fedezheti fel a közös játék örömét! A látványos és szórakoztató interaktív csapatversenyek, szellemi vetélkedők, sportlehetőségek között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, akár egyedül, akár családilag, netán csapatban szeretné megméretni magát.

Programlehetőségek

Főzőverseny
20180605 2Főzőversenyt hirdetünk. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. A tűzrakó helyet, az asztalt, a padot és a tűzifát biztosítjuk. A többi „hozzávalóról” (bogrács, állvány, stb.) a versenyzők gondoskodnak.

Érdemes most is mindent beleadni, elővenni a kreativitást és a Nahrin fűszereket, hozzátenni a szívet-lelket, hogy a zsűrit elkápráztassák a finomabbnál-finomabb falatok.

WALKenergie
20180605 3Ismerkedj meg egy különleges, dinamikus és rendkívül jó hangulatú mozgásformával.
Gyaloglás tudatosan, zenére, szakképzett edző segítségével! Hatékony zsírégető mozgás, kortól, nemtől, testsúlytól függetlenül bárkinek!
Az edzésprogram lényege
A WALKenergie program alappillére az egyik legegyszerűbb, de egyben legegészségesebb és legkevésbé sérülésveszélyes mozgásforma, a gyaloglás, melynek jótékony hatását számos tanulmány igazolja. Az órákat csoportosan, zenére, edzői irányítás mellett, egy gyaloglógépen végezzük. A gyaloglógép nem elektromos, hanem mechanikus, vagyis szalagját a vendégek saját erőből mozgatják. Az edzések alatt a sétáló mozgást egyszerű, könnyen követhető lépéskombinációkkal tesszük változatossá, szórakoztatóvá.
Gyere és próbáld ki! Nincs más dolgod, mint online jelentkezéskor megjelölni, hogy kipróbálod ezt a lehetőséget.
Amit hozz magaddal:

Szauna-szeánsz
20180605 4Igazi különlegességben, kényeztetésben lesz része annak, aki jelentkezik erre a programra.
Egy szaunaprogram 3 db szeánszból áll, melyek időtartama egyenként 12-15 perc.
A szeánszok egymásra épülnek testkezelésben és erősségben is - az első szeánsz lágy zenére, enyhén erős intenzitású, az elhalt hámréteget dörzsöljük le bőrünkről egy radírozós anyaggal; a második egyre erősebb intenzitású és egy bőrtápláló anyagot kap a test; a harmadik szeánsz erős intenziátsú, egy hidratálást kap a test + jeges borzongás.
Részvételi szándékodat az online jelentkezési felületen tudod jelezni.
Amit feltétlenül hozz magaddal: fürdőruha, papucs és törülköző.

Helyszín: Városi Sportcsarnok és Uszoda, Szikszó
Időpont: 2018. Június 16. szombat 9.00

Belépőjegy
Felnőtteknek a napközbeni programokra: 2.000,- Ft/fő
Felnőtteknek a napközbeni programokra és a gálavacsorára: 6.000,- Ft/fő
Gyermekek részére a gálavacsora 3 éves kortól: 3.000,- Ft/fő

Az Életfa Gyerek Klub tagjai napközben térítésmentesen vehetnek részt a napközbeni rendezvényen! A gyermekekhez 5 éves kor alatt felnőtt felügyeletet kérünk!

További információkért kérjük, keresd a szponzorodat!

Mi már nagy lelkesedéssel készülünk és sok szeretettel várunk!

Online jelentkezés:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/joomla-pages-iii/categories-list/2-uncategorised/2538-jelentkezes

az Életfa Program csapata

A rendezvény napközbeni programját és a versenyeket annak függvényében állítjuk össze, ahogy a visszajelzések beérkeznek hozzánk. Ezért kérünk, hogy az online jelentkezési lapon minél hamarabb jelezzétek felénk, mely versenyekre kívántok benevezni. A fenti programok változtatásának jogát fenntartjuk, az érdeklődés és az időjárás függvényében.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.