Logo

FAMILY PERFECT DAY- TÖKÉLETES CSALÁDI NAP

fpd2018

Fitness -, Egészség-, Szépség és Divat Fesztivál

2018. Június 9. Miskolc Egyetemi Körcsarnok
2018. Június 17. Debrecen Kerekerdő Élménypark

A FAMILY PERFECT DAY egy olyan különleges és nagyméretű közösségi rendezvény, ahol a mozogni, táncolni és sportolni vágyó gyermekek, fiatalok, felnőttek nagy csoportja, egyszerre kapja meg a lehetőséget, hogy együtt a családok, generációk, közösen nem csak kellemesen, de hasznosan is, eltölthetnek egy felejthetetlen napot a Sport és az egészség jegyében. A Family Perfect Day Fesztivál Miskolcon már ötödik alkalommal kerül megrendezésre június 9-én, ezen kívül Tokajban és Szerencsen is nagy sikert aratott, Debrecenben, az idei évben debütálunk június 17-én.
A Fesztivál célja: 
Mozgásszegény életünkben elnyerte a létjogosultságát egy ilyen Fesztivál megrendezése. Szükség van rá, hogy példát mutassunk és folytassuk az elkezdett munkát és hagyományteremtő módon rávezessük ennek a Fesztiválnak a céljára a résztvevőket, a gyermekekkel, fiatalokkal megszeretessük a mozgást, felismerjék fontosságát, kedvező élettani hatásait, prevenciós jellegét.
A Fitness-, wellness-, szépség-, divat-, valamint az egészséges életmód kedvelőinek a mozgásfesztiválja, amelyet családok számára ajánlunk, minden korosztályt és nemet megszólítva, ahol egyetlen látogatással olyan információk birtokába jut a látogató, amelyek segítségével változtathatnak egészségükön. 
Kiállítás, vásár és számos program várja a résztvevőket!
Egész nap sportos, zenés és egyéb kulturális programok töltik meg a teret, ahol a különbözőbb táncos és sportos műfajok képviselői mutatkoznak be minden korosztály számára kedvező műsorok. Egészségmegőrző előadások, egészségügyi szűrések, állapotfelmérések, egészséges ételek kóstolása.
Egészség Sarok: Ingyenes egészség megőrző: Állapotfelmérés és terméktesztelések; tanácsadás; konzultáció: fitness trénerekkel, táplálkozási szakértőkkel, természetgyógyászokkal; zsírbontó testkezelések; bio utca- egészséges ételek kóstolása. Ingyenes állapotfelmérés, prevenciós készülékek ingyenes kipróbálási lehetősége. Egészségmegőrző és prevenciós előadások, természetes gyógymódok fontossága napjainkban, paleolit táplálkozás bemutatása, egészségügyi szűrések, mérések, konzultáció, szűrőkamion, ingyenes szűrések.
Szépség Sziget: Előadások és bemutatók a színpad körül: SMINKOKTATÁS Hölgyeknek, egyéniséghez illő sminkkészítés fortélyainak elsajátítása, bőrápolási tanácsadás, javaslat, hogy mit használjunk, mi legyen a sminktáskánkban, bőrápolási tanácsok férfiaknak, kozmetikai tanácsok. Előadások, kozmetikai termékek kiállítása, próba és vásárlási lehetőség, fitness termékek és ruházati bemutató, kiállítás és vásárlási lehetőség, egészséges és bio ételek bemutatása és kóstolása.
Az ország legismertebb fitness prezenterei várnak minden lelkes érdeklődőt! 

Szeretettel várunk az Életfa Program standján!
Nyereményjátékunk a Facebookon: https://www.facebook.com/FamilyPerfectDay/photos/a.626562517431261.1073741827.626557730765073/2130997886987709/?type=3&theater

A Fesztivál keretén belül tehetségkutató versenyt rendezünk
https://www.facebook.com/wcopahungaryteam/photos/a.1099643243419589.1073741828.1098238150226765/1875792505804655/?type=3&theater

Idén először mindkét Fesztivál állomáson előválogatót rendezünk Miskolcon és Debrecenben a Világszépe Miss Perfect versenyre való kijutásra!
Jelentkezni: 18 és 25 év közötti hölgyeknek egy rövid önéletrajz, egy portré,, egy egész alakos kép és a méreteid megadásával lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.
Információ: Tóth Valentina 70/8858165
A legszebbekre értékes nyeremények várnak a nyertes lány pedig Los Angelesben képviselheti hazánkat! A verseny költségeit a szervezők állják!
A Jövő Tehetségeiért Kulturális Szolgáltató Szociális Szövetkezet
Elnök: Eszlári Zita 

Előzmények, referencia: https://www.facebook.com/FamilyPerfectDay/

Előző Miskolci Fesztiváljaink referenciái: 
Videók: 2014 Miskolc: https://www.youtube.com/watch?v=UXL8zVt1T9o
2015 Miskolc: https://www.youtube.com/watch?v=jiEzEOrWs64
2016 Miskolc: https://www.youtube.com/watch?v=Ehm-QG1AtMk
2017 Miskolc: https://www.youtube.com/watch?v=REpHIoCLJhc

www.fpdfesztival.hu
Fotók: https://www.facebook.com/pg/FamilyPerfectDay/photos/?tab=albums
www.fpdfesztival.hu

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.